Autonvuokraus
Manzanillo
Piilota
Meksiko // Manzanillo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Manzanillo

Auringonpalvojien, vesipetojen ja maukkaan ruuan ystävien kaupunki Manzanillo sopii erinomaisesti autonvuokrauksemme uusille ja laadukkaille ajoneuvoille Manzanillossa. Aloita vaivaton ja helppo matkasi jo Manzanillon lentoasemalta, vierailemalla ensin Sixt Autovuokraamo Manzanillon toimipisteessä. Laajasta valikoimastamme nauttivat niin perheelliset, häämatkalaiset, isommat seurueet kuin työmatkalaisetkin. Tilaviin farmareihin pakkaat kätevästi matkatavarat ja koko perheen, tai surffilaudat ja sukellusvarusteet, minibussiin mahtuu isompikin seurue ja urheilu- ja avoautoilla teet häämatkastasi unohtumattoman. Tutustu koko vuokra-ajoneuvovalikoimaamme internetissä ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Manzanillo Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo

  ma. - su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Manzanillon lisävarusteilla täydennät ajokokemustasi

Panostamme laatuun, ja siksi vuokra-ajoneuvomme ovat uusia ja tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä. Voit olla huoletta, sillä meillä et maksa piilokuluista, ja tarjoamme vapaat kilometrit. Kattavasti perusvarustellut ajoneuvomme voit lisävarustaa tarpeen vaatiessa hyödyllisillä lisäpalveluilla. GPS-navigaattori opastaa vieraammilla tieosuuksilla, perheen pienimmäiset matkustavat turvallisesti lastenturvaistuimissa, ja lisäturvapalveluilla saat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Näihin ja moneen muuhun lisäpalveluumme voit tutustua kaikessa rauhassa internetissä. Muistathan varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon tietystä kategoriasta.

Autonvuokraus Manzanillossa avaa ovet mahdollisuuksille ja seikkailuille

Värikkään Meksikon yksi suosituimmista kohteista, Manzanillo, on todellinen vesipetojen ja auringonpalvojien helmi. Tee rantapäivästä rento ja helppo Sixt vuokra-auton kyydissä, ja ota mukaasi kaikki tarvittava lastenhoitovarusteista rantaleluihin. Rantoja on alueella useita, ja voit valita vaikkapa Playa la Boquitan tyynemmän veden rannan tai paremmin surffaukseen sopivan Playa Miramarin. Yksi lähialueen suosituimmista rannoista, Barra de Navidad, sijaitsee noin 50 minuutin ajomatkan päässä pohjoisessa, Jaliscossa. Pienen kylän pienet putiikit sopivat matkamuisto-ostoksille, ja rannalta on mahdollista vuokrata erilaisia vesiaktiviteetteja. Monzanello on myös vehreämmän luonnonystävän aarreaitta, ja yksi alueen suosituimmista retkeilykohteista. Vain noin 15 kilometrin päässä sijaitseva Natura Camp avaa taianomaisen maiseman patikointiin, autoiluun ja hurjapäille köysirataliukuun. Pakkaa mukaasi eväät ja vietä unohtumaton päivä puistossa.

Liikematkalla voi hemmotella seuruettaan ajamalla heidät laadukkaan Sixtin vuokra-ajoneuvon kyydissä Isla Navidad Country Clubille pelaamaan golfia ja nauttimaan maisemista. Noin tunnin ajomatkalla voi käydä vielä viimeisimpiä neuvotteluita ja nautiskella maisemista. Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme, niin teemme yrityksellenne tarjouksen, joka on vertaansa vailla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service