Autonvuokraus
Manzanillo Lentoasema
Piilota
Meksiko // Manzanillo // Manzanillo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Manzanillo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo MX +52-31-43333191
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZLO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Manzanillon lentokentällä

Matkatessasi Meksikon Manzanilloon voit hankkia kätevästi vuokra-auton Manzanillon lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta voit lähteä tutustumaan kaupunkiin ja sen lähiympäristöön suoraan lentokentältä käsin. Autonvuokraus Manzanillon lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olitpa sitten loma- tai työmatkalla, voit vuokrata näppärän kokoisen henkilöauton, tilavan farmariauton taikka monet maastot selättävän maastoauton. Kaikki nämä autotyypit ovat saatavilla Manzanillon lentokentällä sijaitsevassa autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Manzanillon lentokentällä

Manzanillon lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on ZLO, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Manzanillon keskustasta, joten ajomatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie ainoastaan alle tunnin. Autonvuokraus Manzanillon lentokentällä onnistuu kaikin puolin vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Palvelemme sinua kaikkina viikonpäivinä. Voit myös hoitaa vuokrauksen etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä meihin ja vuokra-autosi on jo askeleen lähempänä sinua!

Sixt vuokra-autolla kauniiseen Manzanilloon

Manzanillo on Meksikon Coliman toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Tyynenmeren rannalla, ja onkin kiehtova rantalomakohde. Manzanillon lahdella riittää tehtävää ja nähtävää. Ihastele upeita rantamaisemia, lähde kävelylle rannalle ja tutustu paikalliseen ruoka- ja juomakulttuuriin. Merenrantasijainti mahdollistaa kaikenlaiset vesiaktiviteetit, kuten snorklauksen, sukeltelun, surffaamisen ja purjehtimisen. Jos matkasi sijoittuu joulukuun ja huhtikuun välille, saatat myös päästä näkemään valaita. Kaupungin molemmille puolille levittäytyy useita kilometrejä pitkät rannat, joilla löhöilemällä pääsee varmasti eroon huolistaan. Esimerkiksi Miramarin ja La Audiencian rannoille on kaupungin keskustasta vain muutaman kilometrin ajomatka.

Manzanillo on nimetty maailman purjekala-pääkaupungiksi, eikä ihme, sillä siellä järjestetään useita kansainvälisiä kalastuskilpailuja. Tämä merenrantakaupunki onkin yksi Meksikon suosituimmista kalastuskohteista, ollen yhtä lailla niin meksikolaisten kuin ulkomaalaistenkin suosiossa. Matkustitpa sitten rannalle aurinkoa ottamaan, uimaan taikka kalastelemaan, sujuvat matkat joutuisasti ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla, jonka hankit kätevästi Manzanillon lentokentältä. Vuokra-auto on nopea ja helppo tapa lähteä tutustumaan Manzanilloon, ja se allasi liikut kokonaan oman mielesi ja aikataulusi mukaan.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 21:00
Juhlapyhä07:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Manzanillo Lentoasema ZLO Carretera Manzanillo KM 42 28219 Manzanillo 19.144722, -104.558611 +52-31-43333191

Sixt-toimipiste Manzanillo Lentoasema ZLO

Carretera Manzanillo KM 42
28219 Manzanillo
 
Puhelinnro +52-31-43333191

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service