Autonvuokraus
Marina Vallarta
Piilota
Meksiko // Marina Vallarta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marina Vallarta

Ylellisistä jahdeistaan, palmuistaan ja hiekkarannoistaan tunnettu Marina Vallarta on helppo ottaa haltuun Sixt Autovuokraamo Marina Vallartan laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla. Tutustu laajaan valikoimaamme internetissä, ja nouda varaamasi ajoneuvo kätevästi Puerto Vallartan lentoasemalta. Aloita perheloma vaivattomasti pakkaamalla tilavan farmarin kyytiin matkatavarat ja perhe, tai yllätä kumppanisi näyttävällä urheilu- tai avoautolla. Ystävysten seikkailulomalle sopivat taloudelliset sedanit, ja työmatka alkaa mukavasti, kun alla on Autovuokraamo Marina Vallartan premium-luokan maasturi. Sixt - jotta matkasi sujuu mukavasti, ja kun seikkailu kutsuu.

 
 • Puerto Vallarta Lentoasema
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Vallarta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Marina Vallarta - ei piilokuluja ja vapaat ajokilometrit

Autovuokraamomme ajoneuvot ovat perusvarustuksiltaan kattavat, ja niitä voi tarpeen vaatiessa täydentää lisäpalveluillamme. Lisäkuljettajapalvelu on kätevä silloin, kun seurueessa on useampia kuljettajia ja ajonautintoa halutaan jakaa, GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla ja perheen pienimmäiset matkaavat lastenturvaistuimissa. Tutustu näihin ja muihin lisäpalveluihimme näppärästi internetissä varauksen yhteydessä, ja ihastu samalla tarjouksiimme. Huomioithan varausta tehdessäsi, että Sixt Autovuokraamo ei takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa.

Autonvuokraus Marina Vallarta antaa vapauden liikkua ja nauttia vailla aikatauluja

Meksikon länsiosassa sijaitseva Marina Vallarta on oikeastaan Puerto Vallartan sisällä kasvava helmi. Kaupungissa on sykkivä yöelämä, putiikkeja shoppailijoille, maukkaita merenantimia tarjoavia ravintoloita, luksusjahteja ja tietenkin värikäs vesiaktiviteettien kirjo. Vehreästä luonnosta kiinnostuneet ottavat alleen Sixtin vuokra-auton Marina Vallartasta ja ajelevat Sierra Madren maisemiin, jonne on noin reilun puolen tunnin ajomatka. Retkeilyvarusteet ja eväät kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä, ja ilmastoitu ajoneuvo tekee paluumatkasta leppoisan. Maailman pisimmäksi tituleerattu riippusilta, Jorullo, voidaan helposti yhdistää luontoretkipäivään. Tämä korkeita paikkoja pelkäämättömien ikimuistoinen kokemus sijaitsee vain noin 15 kilometrin päässä kaupungista. Alueen parhaimmat rannat ovat mm. pohjoisessa sijaitsevan pienen värikkään ja sympaattisen Sayulita-kylän ranta (noin 40 kilometriä), ja aivan keskustan tuntumassa oleva Los Muertosin ranta. Seikkailunmieliset voivat suunnata Marina Vallartan autonvuokrauksesta vuokratun korkealuokkaisen ajoneuvon kohti Yelapan rantaa (noin 90 kilometriä), jonka maalauksellinen lahti on ihastuttava kalastajineen ja pikku kahviloineen. Sixt - Autovuokraamosi, kun seikkailu ja vaivaton vapaus kutsuvat!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service