Autonvuokraus
Merida
Piilota
Meksiko // Merida
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Merida

Tee seuraavasta Meksikon-matkastasi vapautunut, vaivaton ja miellyttävä, ja vuokraa ajoneuvo matkasi ajaksi käyttäen Sixtin autonvuokrausta Méridassa. Valitse laajasta uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimasta mm. tilava farmari perhelomalle, tyylikäs urheilu- tai avoauto häämatkalle tai suorituskykyinen maasturi luontomatkalle. Tutustu koko Sixt-valikoimaamme ja viimeisimpiin tarjouksiimme, ja tee varaus jo tänään. Tarjoamme myös yrityksenne työmatkoille kilpailukykyiset hinnat, tasokkaat ajoneuvot ja ensiluokkaisen asiakaspalvelumme.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Vuokra-auto Méridasta - ja koet matkallasi enemmän!

Ajoneuvovalikoimamme ovat perusvarusteluiltaan kattavat, jotta pääset täydellisesti nauttimaan ajonautinnosta ja mm. ilmastoinnin tuomasta helpotuksesta hellepäivinä. Voit valita useasta eri autokategoriasta juuri sellaisen vuokra-ajoneuvon, joka sinua eniten miellyttää. Onko se manuaali- vai automaattivaihteinen, onko taloudellisuus vai näyttävyys tärkeintä, ja mitä lisäpalveluita lisäksi tarvitset? Ulkomailla voi GPS-navigaattori olla näppärä apulainen, kun tieosuudet eivät ole ennestään tuttuja, ja lisäturvat, kuten kolariturva, tuovat mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle, ja säästävät matkakassaa. Perheen pienempien kanssa matkustavat voivat varata lisäpalveluistamme erikokoiset lastenturvaistuimet. Otathan ystävällisesti huomioon varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Mérida tutuksi Sixtin vuokra-auton kyydissä

Jukatanin niemimaalla sijaitseva Méridan kaupunki on museoharrastajalle ihastus, mayojen kulttuurista kiinnostuneelle aarreaitta, ja kulinaristien taivas. Ota siis allesi Sixtin ilmastoitu vuokra-ajoneuvo ja lähde kaupungin museokierrokselle. Vieraile ainakin keskustan Casa Museo Montes Molinassa, joka on 1900-luvun alussa rakennettu rakennus, ja yhä Molinan suvun asuinkäytössä. Toinen suosittu kohde on Gran Museo del Mundo Maya, joka esittelee mayojen historiaa. Maya-museon jälkeen voikin tutustua mukavasti Sixt Autovuokraamo Méridan ajoneuvolla ajellen seudun suosittuun kohteeseen, Chichén Itzáan, joka kattaa ainakin maya-kulttuurin pyramidit. Pyramidit sijaitsevat mukavan päiväajelun päässä, noin 120 kilometrin päässä Méridasta. Toinen suosittu maya-kulttuurin kohde lähialueella on Uxmal, jonne on noin 84 kilometrin matka. Vähemmän tunnettu Mayapan on myös vierailun arvoinen! Otathan huomioon, että tieosuuksilla saattaa olla tiemaksuja. Lapsille, ja aikuisille, todellinen luontokohde on noin 104 kilometrin päässä sijaitseva Celestún, jonka rannalta on mahdollista tehdä flamingojen bongausveneretki, ja itse valkoinen hiekkaranta on myös nähtävyys. Nauti margaritaa, merenantimia ja sula osaksi rentoa meksikolaista tunnelmaa. Sixt, jotta matkasi olisi nautinto!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service