Autonvuokraus
Merida Lentoasema
Piilota
Meksiko // Merida // Merida Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Merida Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calle 21 N° 300
  97255 Merida MX +52-999-9267894
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MID
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Méridan lentokentällä

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Méridan lentokentältä on oiva tapa tutustua Méridaan ja sen lähiympäristöön. Ja mikä olisikaan sen parempaa, kuin hypätä suoraan lentokoneesta vuokra-autoon, jolla voit aloittaa matkasi Méridaan heti, kun olet saapunut maahan. Sixt Autovuokraamo Méridan lentokentällä voi toteuttaa kaiken tämän edullisesti ja luotettavasti. Ota rohkeasti yhteyttä, ja sovi kanssamme juuri sinun tarpeisiisi parhaimmin sopiva kulkupeli. Parhaiten saat varauksesi hoidettua joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Autonvuokraus Méridan lentokentällä

Méridan lentokenttä, lyhennettynä MID, tunnetaan myös nimellä Manuel Crescencio Rejón kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten matka sinne sujuu Sixt vuokra-autolla alle vartissa. Olitpa sitten loma- tai työmatkalla, autonvuokraus Méridan lentokentältä on toimiva ratkaisu. Sixt Autovuokraamon valikoimaan kuuluvat niin ketterät henkilöautot, tilavammat farmarit kuin vaativampaankin maastoon sopivat maasturit. Huomaathan kuitenkin, että Sixt ei voi taata tiettyä automallia, vain autokategorian. Vuokra-auton voit noutaa ja palauttaa Sixt toimipisteeseen myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Vuokra-autolla mayojen aikaan Méridassa

Mérida on noin 1,5 miljoonan asukkaan kaupunki Meksikossa Jukatanin niemimaalla. Vuonna 1542 Francisco de Montejon perustama kaupunki on rakennettu aikanaan maya-kaupungin paikalle. Méridan kiinnostavimpiin nähtävyyksiin kuuluvatkin lähialueilla sijaitsevat mayakaupunkien rauniot. Esimerkiksi Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Chichén Itzá on yksi maailman kuuluisimmista ja parhaiten kunnostetuista maya-kaupungeista. Matkan taitat näille raunioille joutuisasti Sixt vuokra-autolla Méridasta alle kahdessa tunnissa. Hieman lähempänä kaupunkia sijaitsee myös toinen tunnettu mayakaupunki nimeltä Uxmal, josta matkaa kannattaa jatkaa katsomaan myös noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsevia maya-kohteita; Ruta Puuc, Kabah, Sayil, Xlapak ja Labna. Mérida onkin erinomainen tukikohta matkaajille, jotka haluavat tutustua maya-kulttuurin rikkaaseen perintöön.

Autonvuokraus Méridan lentokentältä on oiva tapa matkata tutustumaan historiallisiin maya-kaupunkeihin, mutta kaupungissa itsessään on myös paljon nähtävää ja tehtävää. Voit esimerkiksi vierailla perheesi kanssa Centenarion eläintarhassa, jonne on vain noin puolen tunnin ajomatka kaupungin keskustasta. Keskustan lukuisat museot, taidegalleriat ja puistot ovat myös ehdottomasti kokemisen arvoisia. Matkat hoituvat vaivattomasti ja nopeasti lentokentällä vuokrattavalla Sixt vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Merida Lentoasema MID Calle 21 N° 300 97255 Merida 20.933802, -89.665862 +52-999-9267894

Sixt-toimipiste Merida Lentoasema MID

Calle 21 N° 300
97255 Merida
 
Puhelinnro +52-999-9267894

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service