Autonvuokraus
Mexicali
Piilota
Meksiko // Mexicali
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mexicali

Autonvuokraus Mexicalissa sopii loistavasti sinulle, joka haluat matkaltasi vapautta, luotettavan ajoneuvon ja vapaat ajokilometrit. Olemme ottaneet valikoimaamme vain laadukkaita ajoneuvoja tunnetuimmilta merkeiltä, kuten esim. Chevrolet, Dodge ja Ford, jotta sinun ajonautinto olisi parhain mahdollinen. Matkustitpa Meksikoon työn, häämatkan, perheloman tai vaikkapa ystävysten kesken, on valittavanasi laaja kategoria erilaisiin tilanteisiin sopivia ajoneuvoja. Tilavaan farmariin mahtuu koko perhe ja matkatavarat, taloudellinen sedan säästää mukavasti matkakassaa, näyttävillä urheilu- ja avoautoilla teet vaikutuksen aviopariisi, ja suorituskykyisillä maastureilla tekee vaativampiakin patikkaretkiä. Tutustu koko valikoimaamme internetissä, ja jätä varauksesi jo tänään!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo Mexicalissa - laadukkaat ajoneuvot ja kätevät lisäpalvelut

Sixt Autovuokraamo on kätevä vaihtoehto, sillä voit tehdä varauksen internetissä missä ja milloin vain. Voit tarvittaessa ottaa puhelimitse yhteyttä asiantuntevaan ja ystävälliseen asiakaspalveluumme, joka auttaa viikon jokaisena päivänä, kaikissa kysymyksissä ja ongelmissa. Autonvuokrauksen yhteydessä suosittelemme tutustumaan myös lisäpalveluihimme, jotka ovat käytännölliset ajettaessa ulkomailla. Isommalla seurueella liikuttaessa voi olla mukava jakaa kuljettajan vuoroja, ja silloin lisäkuljettajapalvelu on paikallaan. GPS-navigaattori on oiva lisä, mikäli eivät tieosuudet ole ennestään tuttuja. Ja lastenturvaistuimissa kuljetat perheen pienimmäiset turvallisesti nähtävyydeltä toiselle. Huomioithan varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta.

Näe ja koe enemmän vuokraamalla auton Sixtin Mexicalin toimipisteestä

Mexicali on Pohjois-Meksikon kiinalaisin kaupunki, ja yksi kaupungin nähtävyyksistä onkin kiinalaiskaupunginosa La Chinesca. Kesäisin tukalan kuumaksi lämpenevä kaupunki on pääasiallisesti turvallinen päiväsaikaan, ja värikästä meksikolaista elämää on viihdyttävää seurata Sixtin vuokra-ajoneuvon kyydissä. Mikäli mielii meren rannalle, ja vaikkapa suosittuun kulttuurikeskukseen, Tijuana Cultural Centeriin, voi olla paikallaan tehdä päiväretki Tijuanaan. Sinne on noin 180 kilometriä, ja matkalla saatetaan periä tietullimaksuja. Lasten osalta puistoa ja ostoskeskusta lähellä on viihdyttävä ja opettavainen, interaktiivinen Sol Del Niño -museo. Patikointivarusteet mukaan pakanneille voi suositella Canon de Guadalupen maisemia, jonne on noin kahden tunnin ajomatka. Kanjonimaisemat antavat haastetta niin vuokra-autolle Mexicalista kuin patikoijillekin, eivätkä puhelimet välttämättä toimi alueella. Muista siis varustautua kunnolla elämäsi seikkailuun ja rauhalliseen luontoelämykseen! Sixt - ja pääset kokemaan elämäsi seikkailuja!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service