Autonvuokraus
Mexicali Lentoasema
Piilota
Meksiko // Mexicali // Mexicali Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mexicali Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calzada Independencia 296
  21280 Mexicali MX +52-6865682400
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MXL
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 16:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Mexicalin kansainvälisellä lentokentällä

Meksikon Mexicaliin matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Mexicalin kansainväliseltä lentokentältä. Sixt Autovuokraamon ystävälliset asiakaspalvelijat Mexicalin kansainvälisellä lentokentällä auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ajoneuvon, olitpa sitten loma- tai työmatkalla. Mexicalin kansainvälisellä lentokentällä sijaitsevassa toimipisteessämme on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton taikka varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi jykevän maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Mexicalin kansainvälisellä lentokentällä

Mexicalin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä MXL, sijaitsee lähellä Meksikon ja Yhdysvaltojen rajaa, ja se tunnetaan myös General Rodolfo Sánchez Taboadan kansainvälisenä lentokenttänä. Autonvuokraus Mexicalin kansainväliseltä lentokentältä on nopea ja edullinen tapa matkustaa Mexicaliin sekä tutustua sen lähiympäristöön. Pääset jatkamaan matkaasi lentokentältä nopeasti ja saavutat majapaikkaasi näppärästi. Matkaa lentokentältä Mexicalin keskustaan on noin 25 kilometriä, joten matka sinne taittuu Sixt vuokra-autolla alle puolessa tunnissa. Sixt vuokra-auton voit noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä matkasi suunnittelun!

Valloita Mexicali Sixt vuokra-autolla

Mexicali sijaitsee Meksikon Yhdysvaltain vastaisella pohjoisrajalla Kalifornian Calexicoa vastapäätä, ja se on Latinalaisen Amerikan pohjoisin kaupunki. Lähes miljoonan asukkaan Mexicali on Meksikon Baja Californian osavaltion pääkaupunki. Liikkuminen kaupungissa sujuu näppärästi Sixt vuokra-autolla ja saavutat sekä majapaikkasi, että nähtävyydet oman aikataulusi mukaan. Perheen kanssa matkustaville kiinnostavia kohteita ovat esimerkiksi kaupungin eläintarha, Los Globos -huvipuisto sekä Xtreme Jumpers -trampoliinipuisto. Matka kaikkiin näistä sujuu noin kymmenessä minuutissa kaupungin keskustasta.

Autonvuokraus Mexicalin lentokentältä on edullinen ja helppo tapa kulkea paikasta toiseen. Vierailet helposti kaupungin kauniissa puistoissa ja kiehtovissa museoissa sekä hoidat matkamuisto-ostokset suurissa ostoskeskuksissa. Voit mennä minne haluat ja mihin aikaan haluat, valinta on kokonaan sinun. Olipa kyseessä sitten lomareissu tai työmatka Mexicaliin, luotettavalta ja hinnoiltaan edulliselta Sixt Autovuokraamolta voit vuokrata käyttöösi lentokentältä vuokra-auton, jonka ansiosta runsaatkin varusteet kulkeutuvat hyvin mukana paikasta toiseen ja koko lähialue tulee tutuksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 19:00
la. - su.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mexicali Lentoasema MXL Calzada Independencia 296 21280 Mexicali 32.636659, -115.451078 +52-6865682400

Sixt-toimipiste Mexicali Lentoasema MXL

Calzada Independencia 296
21280 Mexicali
 
Puhelinnro +52-6865682400

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service