Auton vuokraus toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1

 

Suosituin kohteessa Mexico City Lentoasema T1

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1 alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mexico City Lentoasema T1

Osoite

AV. Capitan Carlos Leon, AICM, 15620 Mexico City, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Mexico City Lentoasema T1

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Mikäli määränpäänäsi on Meksikon pääkaupunki México, kaupungin lentokentän SixtAutovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja senympäristöön tutustumiseen. Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä tarjoaa niinkätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin jokosuuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluatkäyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin järeämmän maasturin, sekin onnistuu. Huomioithankuitenkin, ettäautomallia. Näppärimmin hoidat varauksen joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Ole rohkeasti yhteydessä meihin!
Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T1)

Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä, lyhennettynä MEX, on edullista ja nopeaa. Löydät Sixt Autovuokraamon heti laskeuduttuasi terminaalista 1. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Benito Juárezin kansainvälinen lentokenttä ja se sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla ainoastaan muutaman minuutin.
Tutustu kiehtovaan Méxicoon Sixtin vuokra-autolla

Tutustu kiehtovaan Méxicoon Sixtin vuokra-autolla

México eli México City on Meksikon pääkaupunki. Tämä lähes kymmenen miljoonan asukkaan metropoli sijaitsee atsteekkien entisen pääkaupungin paikalla. Vain 40 kilometrin päässä México Citystä sijaitsee yksi maailman mahtavimmista rauniokaupungeista: Tenochtitlán, joka on jäänyt jäljelle atsteekkien mahtavimmasta kaupungista. Kuulle ja auringolle omistetut pyramidit komistavat näkymiä - tämä on jokaisen historian ystävän kerrassaan pakko nähdä. Historian havinaan pääsee tutustumaan myös esimerkiksi Méxicon antropologisessa museossa, jonne ajaa kaupungin keskustasta alle puolessa tunnissa. Museon kuuluisimpiin esineisiin kuuluvat atsteekkien uhrikivet sekä atsteekkien aurinkokalenteri. Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä mahdollistaa liikkumisen Meksikon pääkaupungissa joustavasti ja matkaajan oman aikataulun mukaan. Keskustan nähtävyyksiin kuuluvat esimeriksi historialliseksi monumentiksi julistettu vanhakaupunki, Square of the Three Cultures -aukio sekä Marian ylösnousemuksen kirkko. Matka kaikkiin näistä sujuu alle puolessa tunnissa kaupungin keskustasta. Méxicossa on myös maailman suurin määrä museoita yhdessä ja samassa kaupungissa, joten aika siellä ei käy pitkäksi. Yksi kiehtova museo on esimerkiksi kuuluisan taiteilijan Frida Kahlon kotimuseo, jonne taitat matkan keskustasta Sixt vuokra-autolla vain 20 minuutissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mexico City Lentoasema T1?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1 sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mexico City Lentoasema T1

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mexico City Lentoasema T1?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mexico City Lentoasema T1?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mexico City Lentoasema T1

Näytä lisää