Auton vuokraus toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2

 

Suosituin kohteessa Mexico City Lentoasema T2

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2 alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Mexico City Lentoasema T2

Osoite

Av. Capitan Carlos de León, 15620 Mexico City, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Mexico City Lentoasema T2

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Sixt Autovuokraamo Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Méxicoon eli México cityyn matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Méxiconkansainvälisellä lentokentällä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisestiautolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi lentokentällä terminaalissa 2 sijaitsevaautovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennoltalaskeuduttuasi. Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä takaa sen, että saatvuokrattua matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavammanfarmariautonkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määrän matkatavaroita. Taimikäli haluat olla valmiina mihin tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesimyös maastoauton. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisellä lentokentällä (T2)

Autonvuokraus Méxicon kansainvälisen lentokentän terminaalissa 2 (lyhennettynä MEXT02) on edullinen ja toimiva ratkaisu niin työ- kuin lomamatkalla olevillekin. Halutessasi saat Sixt vuokra-auton allesi nopeasti myös nimellä Benito Juárezin kansainvälinen lentokenttä tunnetulta lentokentältä, joka sijaitsee noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Mikäpä sen helpompaa, kuin napata vuokra-auto allesi heti lentosi laskeuduttua. Näin pääset jatkamaan matkaasi vikkelästi ja ongelmitta. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä. Voit hoitaa varauksesi myös ennakkoon joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.
Monipuolinen México City Sixt vuokra-autolla

Monipuolinen México City Sixt vuokra-autolla

México, joka tunnetaan myös nimellä México City, on Meksikon pääkaupunki ja siellä asuu hieman yli kahdeksan miljoonaa ihmistä. Kaupunki on läntisen pallonpuoliskon suurin kaupunki, ja se sijaitsee parin kilometrin korkeudessa vuoristotasangolla. Koko metropolialueella asuu yli 20 miljoonaa ihmistä. Méxicon keskustassa sijaitsee valtava Zocalo-aukio, joka on yksi maailman suurimmista aukioista. Zocalo-aukion laitamilla sijaitsee muun muassa presidentin linna, atsteekkipalatsi sekä katedraali, jotka kaikki saavutat Sixt vuokra-autolla helposti. Jos mielit ostoksille tai haluat tutustua Méxicon yöelämään, kannattaa suunnata Zona Rosan alueelle, jonne matka keskustasta kestää noin vartin. Autonvuokraus Méxicon kansainväliseltä lentokentältä on oiva tapa lähteä seikkailemaan myös kaupungin ulkopuolelle. Voit esimerkiksi lähteä ikimuistoiselle retkelle Tenochtitlánin pyramideille tai Taxcon kuvankauniiseen pikkukaupunkiin. Matkaa pyramideille on noin 30 kilometriä ja Taxcoon 180 kilometriä. Matkat taittuvat vaivattomasti lentokentältä vuokrattu Sixt vuokra-auto allasi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Mexico City Lentoasema T2?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2 sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mexico City Lentoasema T2

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mexico City Lentoasema T2?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mexico City Lentoasema T2?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mexico City Lentoasema T2

Näytä lisää