Autonvuokraus
Mexico/Barceló Hotel
Piilota
Meksiko // Mexico City // Mexico/Barceló Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mexico/Barceló Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av Paseo de la Reforma 1
  06030 Mexico City MX +52-5555465003
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MEXC02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 16:00
 
 

Anna Sixtin Mexico City/Barbeló Hotelin tarjota matkallesi unohtumattomia elämyksiä

Kun haluat aloittaa matkasi Meksikossa astetta joustavammin, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Mexico City/Barceló Hoteliin. Toimipisteemme löydät kätevästi Meksikon pääkaupungista Mexico Citystä aivan kaupungin ytimestä, eri hotellien ja palveluiden ääreltä. Ydinkeskustasta kävelet toimipisteelle noin 20 minuutissa ja lentokentältä paikalle pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla noin tunnissa. Pysäkit sijaitsevat aivan Sixt Mexico City/Barceló Hotelin vieressä. Me tarjoamme kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, joista on helppo valita juuri sinulle ja seurueellesi sopiva kulkuneuvo, olittepa matkassa sitten työn tai huvin takia. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla reissaa vaikka koko perhe kätevästi kohteesta toiseen. Laadukkaat kyydit onnistuvat myös näyttävillä avo- ja urheiluautoillamme. Mikäli tarvitsette tilaa kannattaa katsastaa maasturimme, jotka kuljettavat ison porukan sekä isomman määrän tavaraa vaivatta. Autovalikoimamme löytyy verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään myös mahdollisissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä.

Tutustu Mexico Cityyn laajemmin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Mexico City/Barceló Hotel tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkiautoja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja ja mm. ilmastointi tekee ajomatkoista Meksikossa miellyttävämpiä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisäpalveluja, joilla voit höystää varaustasi haluamallasi tavalla. Tarjoamme vapaat kilometrit varauksesi ajaksi ja ajomatkoja helpottamaan voit lisätä kätevän GPS-navigaattorin, joka auttaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän Sixt-ajomukavuudesta. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan perheen tai ystävien kanssa. Lapsiperheille oiva vaihtoehto on lastenistuimet, jotka tarjoavat perheen pienimmille lisäturvaa. Ystävällisesti huomioithan, että emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta. Maksaessasi varauksen vasta vuokra-autoa noutaessa, voit tehdä muutokset ja mahdolliset peruutukset maksutta. Varaa oma Sixt-vuokra-autosi jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 13:00
 15:00 - 18:00
la.08:00 - 16:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mexico/Barceló Hotel MEXC02 Av Paseo de la Reforma 1 06030 Mexico City 19.435676, -99.150952 +52-5555465003

Sixt-toimipiste Mexico/Barceló Hotel MEXC02

Av Paseo de la Reforma 1
06030 Mexico City
 
Puhelinnro +52-5555465003

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service