Auton vuokraus toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel

 

Ohjeet toimipisteeseen Mexico/Barceló Hotel

Osoite

Av Paseo de la Reforma 1, 06030 Mexico City, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 13:00 15:00 - 18:00
La
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Mexico/Barceló Hotel

Anna Sixtin Mexico City/Barbeló Hotelin tarjota matkallesi unohtumattomia elämyksiä

Anna Sixtin Mexico City/Barbeló Hotelin tarjota matkallesi unohtumattomia elämyksiä

Kun haluat aloittaa matkasi Meksikossa astetta joustavammin, kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Mexico City/Barceló Hoteliin. Toimipisteemme löydät kätevästi Meksikon pääkaupungista Mexico Citystä aivan kaupungin ytimestä, eri hotellien ja palveluiden ääreltä. Ydinkeskustasta kävelet toimipisteelle noin 20 minuutissa ja lentokentältä paikalle pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla noin tunnissa. Pysäkit sijaitsevat aivan Sixt Mexico City/Barceló Hotelin vieressä. Me tarjoamme kattavan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, joista on helppo valita juuri sinulle ja seurueellesi sopiva kulkuneuvo, olittepa matkassa sitten työn tai huvin takia. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla reissaa vaikka koko perhe kätevästi kohteesta toiseen. Laadukkaat kyydit onnistuvat myös näyttävillä avo- ja urheiluautoillamme. Mikäli tarvitsette tilaa kannattaa katsastaa maasturimme, jotka kuljettavat ison porukan sekä isomman määrän tavaraa vaivatta. Autovalikoimamme löytyy verkkosivuiltamme sekä mobiilisovelluksestamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään myös mahdollisissa kysymyksissä viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä.
Tutustu Mexico Cityyn laajemmin Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Mexico Cityyn laajemmin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Mexico City/Barceló Hotel tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita merkkiautoja kilpailukykyiseen hintaan. Kaikki ajoneuvomme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja ja mm. ilmastointi tekee ajomatkoista Meksikossa miellyttävämpiä. Meiltä löydät myös laajan valikoiman lisäpalveluja, joilla voit höystää varaustasi haluamallasi tavalla. Tarjoamme vapaat kilometrit varauksesi ajaksi ja ajomatkoja helpottamaan voit lisätä kätevän GPS-navigaattorin, joka auttaa reittivalinnoissa ja vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän Sixt-ajomukavuudesta. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan perheen tai ystävien kanssa. Lapsiperheille oiva vaihtoehto on lastenistuimet, jotka tarjoavat perheen pienimmille lisäturvaa. Ystävällisesti huomioithan, että emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, vaan tarjoamme ajoneuvon valitsemastanne kategoriasta. Maksaessasi varauksen vasta vuokra-autoa noutaessa, voit tehdä muutokset ja mahdolliset peruutukset maksutta. Varaa oma Sixt-vuokra-autosi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Mexico/Barceló Hotel syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mexico/Barceló Hotel

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mexico/Barceló Hotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Mexico/Barceló Hotel

Näytä lisää