Autonvuokraus
Mexico City/German Centre
Piilota
Meksiko // Mexico City // Mexico City/German Centre
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mexico City/German Centre: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ave Santa Fe 170
  01219 Mexico City MX +52-5552920609
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: MEXC03
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 

Matka sujuu joustavammin omalla Sixt-vuokra-autolla Mexico City/German Centre

Onko tiedossa matka Meksikoon ja haluat kulkea paikasta toiseen mahdollisimman kätevästi omien aikataulujen puitteissa? Kannattaa suunnata Sixt Autovuokraamo Mexico City/German Centreen, joka tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Toimipisteemme löytyy nimensä mukaisesti Mexico Citystä German Centren yhteydestä ja sijaitsee 1340 valtatien lähettyvillä, joten omalla Sixtin vuokra-autolla sieltä on helppo jatkaa matkaa eteenpäin. Lentokentältä saavut paikalle noin muutamassa tunnissa julkisilla kulkuneuvoilla, pysäkit sijaitsevat aivan Sixt Mexico City/German Centren vieressä. Meiltä löydät laadukkaat vaihtoehdot niin lomamatkalle kuin liikereissulle. Valikoimaamme tutustut näppärästi verkkosivuillamme, josta voit myös helposti tehdä varauksen. Jokaisen tarpeisiin soveltuvat henkilöautot ja farmarit kuljettavat niin pienen kuin isonkin seurueen ympäri Meksikoa taloudellisesti. Näyttävät avo- ja urheiluautot tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikka liiketapaamisiin. Tilaa tarvitseville suosittelemme maastureita, jotka selviävät helposti haastavammistakin reittivalinnoista. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään mahdollisten kysymysten kanssa viikon jokaisena päivänä.

Nauti Mexico Citystä astetta enemmän omalla Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Mexico City/German Centre tarjoaa laajan valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja, joilla tutustuminen Meksikon pääkaupunkiin ja sen lähialueisiin sujuu joustavasti omien aikataulujen puitteissa. Kaikki vuokra-automme ovat hyvin varusteltuja ja sopivia autoilijoiden erilaisiin tarpeisiin, mutta halutessasi varausta voi höystää monipuolisilla lisäpalveluilla. Tarjoamme vapaat kilometrit, joilla onkin helppo matkata vaikka ympäri Meksikoa, mutta pääset nauttimaan matkastasi vieläkin enemmän, kun lisäät varaukseen GPS-navigaattorin helpottamaan reittivalintoja. Lastenistuimet ovat sopiva valinta, kun matkassa on mukana pieniä lapsia. Kattavat lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia ja tuovat lisää mielenrauhaa reissuillesi. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Varausta tehdessäsi, huomioithan että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mexico City/German Centre MEXC03 Ave Santa Fe 170 01219 Mexico City 19.366607, -99.260550 +52-5552920609

Sixt-toimipiste Mexico City/German Centre MEXC03

Ave Santa Fe 170
01219 Mexico City
 
Puhelinnro +52-5552920609

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service