Autonvuokraus
Nuevo Vallarta
Piilota
Meksiko // Nuevo Vallarta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nuevo Vallarta

Käynnistä matkasi Nuevo Vallartassa Sixtin Autovuokraamosta, joka tarjoaa sinulle suosittujen automerkkien viimeisimmät mallit ja valittavanasi on autovalikoimastamme taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vankat maasturit sekä ylellisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Autonvuokraus Nuevo Vallartassa onnistuu kätevästi, kun olet ennen matkaasi yhteydessä luotettavaan ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua valitsemaan autokalustosta matkaasi parhaiten soveltuvan ajoneuvon. Voit vuokrata auton myös nettisivuiltamme ja tutustua siellä vuokra-autoihimme.

 
 • Puerto Vallarta Lentoasema
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Vallarta Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Ota kaikki irti autonvuokrauksesta Nuevo Vallartassa lisäpalveluiden avulla

Sixt Autovuokraamo ei vain tarjoa käyttöösi uusimpia vuokra-autoja, vaan antaa sinulle mahdollisuuden valita erilaisia lisäpalveluita, jotka voivat entisestään helpottaa tai tehdä matkantekoa miellyttävämmäksi. Jos olet tullut lomamatkalle Meksikoon perheen kanssa, kannattaa ottaa turvalliset lastenistuimet vuokra-autoon, jotta lapsilla on mukavat olot ajomatkalla. GPS-navigaattori kuuluu olennaisimpiin lisävarusteisiin, sillä kukapa ei haluaisi olla aina ajan tasalla siitä, minne on menossa ja varmistaa perille pääsyn kohteeseen. Kun olet valinnut jonkun ensiluokkaisista luksusautoistamme allesi ja olet matkalla työkaverisi tai vaikka ajotaitoisen kumppanisi kanssa, voit harkita lisäkuljettajan nimeämistä matkalle, jotta te molemmat pääsette kokemaan, millaista on ajaa urheiluautolla upeissa Tyynenmeren rantamaisemissa. Turvallisuushakuiset matkaajat voivat lisäksi valita erilaisista lisävakuutuksistamme, jotka auttavat selviytymään yllättävistä tilanteista paremmin, ja voit valita niitä varauksen yhteydessä, huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Nuevo Vallartan nähtävyyksiin Sixt Autovuokraamon kautta

Nuevo Vallarta on todellinen lomailijan keidas, jossa rentouttava rantaloma kilometrien pituisella hiekkarannalla ja ylelliset hotellit varmistavat viihtymisen ja lomasta nauttimisen. Tyynenmeren rannalla sijaitsevaa lomaparatiisia reunustaa toisella puolella Sierra de Vallejon vuoret ja se on yksi Meksikon suosituimpia rantakohteita. Golfin ystävälle Nuevo Vallarta tarjoaa myös ainutlaatuisia elämyksiä, sillä sieltä löytyy El Tigren golfkenttä, jota pidetään tekojärvineen yhtenä Meksikon haastavimmista kentistä, lisäksi lähistöltä löytyy muitakin tasokkaita kenttiä, joille suuntaaminen käy helposti vuokra-autolla, ja tavarat kulkevat kätevästi mukana. Vesiurheilua voi harrastaa laidasta laitaan viiden kilometrin mittaisella rannalla, lisäksi varjoliitely, sukellus, kalastus- ja valasbongausretket tarjoavat yllinkyllin tekemistä ja tennistä pääsee myös pelaamaan useammalla kentällä. Vuokra-auto alle ja matkaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service