Autonvuokraus
Reynosa
Piilota
Meksiko // Reynosa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Reynosa

Pääset liikkumaan Reynosan matkallasi näppärästi paikasta toiseen hakemalla Sixtin Autovuokraamosta yhden laadukkaista ajoneuvoistamme käyttösi. Löydät kattavasta autovalikoimastamme varmasti sopivan ajopelin, olitpa sitten pistäytymässä tässä kahden Pohjois-Amerikan maan rajan ääressä sijaitsevan kaupungissa ohikulkumatkalla, liikematkalla tai lomareissulla. Kaikki autokalustomme vuokra-autot ovat viimeisen päälle huollettuja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen. Autonvuokraus sujuu kätevästi joko netissä tai paikan päällä Reynosassa, tai vaikkapa mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi Panostamme vuokrauksen sujuvuuteen ja helppouteen, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan matkastasi!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Palveleva Reynosan Sixt Autovuokraamomme on aina valmis auttamaan

Etsitpä taloudellista henkilöautoa tai farmaria, löydät meiltä molempia niin automaattivaihteistolla kuin manuaalisella. Valikoimissamme on myös maastureita, jos matkasuunnitelmiisi kuuluu suunnata vaikeakulkuisempaan maastoon tai urheiluautoja, kun haluat vauhdikkaampaa menoa. Parhaiten pääset nauttimaan maisemista kurvailemalla virtaviivaisilla avoautoillamme kohteesta toiseen. Otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata tiettyä mallia, vain ajoneuvon kategorian. Suosittelemme tutustumaan myös monipuolisiin lisäpalveluihimme, joista esimerkiksi kolariturva ja vapaaehtoinen henkilövakuutus ovat matkatessa hyödyllisiä. Saat kauttamme varattua myös vauvan turvakaukalon tai lastenistuimen perheen pienimmälle, jotta koko perhe matkustaa mahdollisimman turvallisesti mukana. Jos jokin asia mietityttää, voit aina kääntyä ystävällisen asiakaspalvelumme puoleen.

Vuokra-autolla voit lähteä tutkimaan Reynosaa ja Meksikoa laajemminkin

Reynosa on Meksikossa lähellä Yhdysvaltain rajaa sijaitseva kaupunki Rio Granden joen rannalla kansainvälisellä Reynosa-McAllenin metropolialueella. Se onkin monelle rajanylityspaikka kumpaankin valtioon, mutta tarjoaa myös matkailijalle nähtävää. Esimerkiksi kaunis Parroquia Nuestra Senora de Guadalupen katedraali viehättää arkkitehtuurin ja kauneuden ystäviä, Parrque Cultural Reynosan puisto tarjoaa levähdyshetken luonnon keskellä, ja lapsiperheiden suosimassa La Playitan puistossa pääset ihailemaan Rio Granden joen maisemia kävelemällä sen rannalla. Autonvuokraus Reynosassa on näppärä tapa tutustua lähiseutuun laajemminkin, sillä esimerkiksi eläväinen Nuevo Leonin alueen pääkaupunki Monterey sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä, tai miksetpä vaikkapa hurauttaisi käymään Yhdysvaltain puolella McAllenissa. Sixt auttaa sinut matkaan, jotta saat tehtyä matkastasi turvallisen ja mieleenjäävän elämyksen!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service