Autonvuokraus
Reynosa Lentoasema
Piilota
Meksiko // Reynosa // Reynosa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Reynosa Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera A Matamoros KM83
  88780 Reynosa MX +52-8999582005
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: REX
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Reynosan lentoasemalla

Tutustu pohjois-Meksikoon vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Reynosan lentoasemalta. Käy kätevästi päiväreissulla vaikkapa Montereyssä, ja tutustu Reynosan kaupungin nähtävyyksiin omia aikatauluja seuraamalla, vuokra-autolla ajellen ja elosta nautiskellen. Kun suunnitteilla on autonvuokraus Reynosan lentoasemalla, Sixt autovuokraamo tarjoaa uusimmat vuokra-autot, jotka eivät sisällä piilokuluja. Varaamisen voit tehdä näppärästi internetissä ennen matkaa. Valitse lisävarusteista vaikkapa GPS-navigaattori tai lastenturvaistuimet. Työmatkalle voit valita automaattivaihteisen ajoneuvon, jolla on nautinto ajella työneuvotteluihin vaikkapa golf-rangelle. Pienet ja näppärät vuokra-autot sopivat loistavasti shoppailuun ja pienemmänkin budjetin ajeluihin. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin valitsemme yhdessä juuri sinulle sopivan vuokrauspaketin matkallesi Meksikoon!

Autonvuokraus Reynosan lentoasemalla palvelee Meksikon matkaajaa

Meksikon ja Yhdysvaltojen rajakaupungin Reynosan lentoasema, lyhenne REX, on tunnettu myös nimellä Aeropuerto Internacional General Lucio Blanco. Nimensä lentokenttä on saanut edesmenneeltä kenraali Lucio Blancolta, joka tunnetaan Meksikon vallankumouksesta. Pieni lentoasema sijaitsee noin 700 000 asukkaan Reynosan kaupungin keskustan kaakkoislaidalla, noin 11 kilometrin päässä keskustasta. Autonvuokraus Reynosan lentoasemalla käy mitä jouhevimmin, sillä löydät Sixt autovuokraamon lentokentältä helposti opasteita seuraamalla.

Näe upeita maisemia, pelaa golfia tai kiertele putiikkeja vuokra-auto allasi

Liikkuminen Reynosan kaupungissa käy sukkelimmin vuokra-autolla. Suosittelemme vuokraamaan auton jo lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, jotta liikkuminen kaupungissa olisi mahdollisimman mukavaa. Reynosan kaupunki on tunnettu pikku putiikeistaan, joissa shoppailu vuokra-autolla kierrellen on mukavaa ajanvietettä. Vuokra-autolla liikkuessa säästää voimiaan shoppailuun ja kuljettaa samalla kätevästi myös tekemänsä ostokset. Shoppailun päätteeksi on hyvä pysähtyä johonkin paikallisista ravintoloista ja maistella vaikkapa perimeksikolaisia herkkuja, kuten tamaleja. Reynosassa on pieni golf-range, jolla voi käydä harjoittelemassa swingiään tai hioa tärkeitä diilejä työmatkallaan. Keskustasta rangelle on noin kahdeksan kilometrin matka.

Päiväretki isomman kaupungin sykkeeseen Monterreyhin kannattaa, sillä vain 220 kilometrin päässä odottaa upeita puistoja, upea terästehdasmuseo sekä huikea luolasto. Tehdasmuseossa pääsee itsekin kokeilemaan eri aktiviteetteja, näkemään huikeita maisemia ja nautiskelemaan ravintolassa. Noin tunnin ajomatkan päässä Monterreyn keskustasta sijaitsee Grutas de Garcia -luolasto, joka on upea luolasto koko perheen lomamuistoja kerryttämään. Anna värikkään Pohjois-Meksikon viedä mennessään, ja vuokraa auto Sixtiltä tuomaan lisää matkustusmukavuutta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Reynosa Lentoasema REX Carretera A Matamoros KM83 88780 Reynosa 26.008889, -98.228333 +52-8999582005

Sixt-toimipiste Reynosa Lentoasema REX

Carretera A Matamoros KM83
88780 Reynosa
 
Puhelinnro +52-8999582005

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service