Auton vuokraus alueella Saltillo

 

Palvelumme toimipisteessä Saltillo

Sixtiltä löydät luotettavan ajoneuvon Saltillon matkallesi

Sixtiltä löydät luotettavan ajoneuvon Saltillon matkallesi

Kun tutustut Saltillon keskiajalta peräisin olevaan kiehtovaan kaupunkiin, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta oiva tapa liikkua kaupungissa. Vuokra-autollamme tutustut kohteeseen rauhassa omassa aikataulussasi ja pääset halutessasi helposti kurvaamaan myös naapurikaupunkeihin. Ajoneuvojemme vuokraus on kätevää ja helppoa niin verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme kuin paikan päälläkin, ja autovalikoimassamme on jokaiseen makuun soveltuvia menopelejä. Autokalustomme laadukkuus ja turvallisuus on meille ykkösasia, jotta sinä voit luottaa ajoneuvoihimme tien päällä ollessasi. Kysy lisää asiakaspalvelustamme verkkosivuillamme tai paikan päällä Sixt Autovuokraamossamme Saltillossa! Saltillon matkallesi löydät kaiken tarvittavan ajomatkojasi varten Sixtin Autovuokraamosta! Jos etsit luotettavaa ja turvallista henkilöautoa tai maastureita lomamatkallesi tai vaikkapa minibusseja, meillä on useita vaihtoehtoja tarjottavana niin automaattivaihteistolla kuin manuaalisellakin. Urheiluautolla tai avoautolla tai vaikkapa luksusautolla teet häämatkastasi tai lomamatkastasi vielä astetta erityisemmän. Huomaathan, että emme pysty lupaamaan tiettyä mallia vuokra-autosta Saltillon matkallasi, vain kategorian. Ilmainen peruutus ja vapaat kilometrit takaavat sinulle liikkumavaraa, ja lisämukavuuksia saat kätevästi varattua tilaukseesi jo etukäteen verkkosivuillamme tai kohteessa. Ulkomailla navigaattori ja kolariturva ovat aina viisaita valintoja, joiden ansiosta tiedät pääsevästi turvallisesti kohteesta toiseen. Kattavilta verkkosivuiltamme löydät lisätietoa tarjonnastamme.
Autonvuokraus Saltillossa on näppärä tapa tutkia Meksikoa

Autonvuokraus Saltillossa on näppärä tapa tutkia Meksikoa

Saltillo on konkistadorien 1500-luvulla perustama, Coahuilan osavaltion pääkaupunki Meksikossa. Kaupungissa on suorastaan runsaudenpula nähtävyyksistä, joista voit aloittaa esimerkiksi 1700-luvulta peräisin olevasta Saltillon katedraalista, edetä ihailemaan Palacio de Gobiernon vaikuttavaa vaaleanpunaisesta marmorista tehtyä julkikuvaa, astella 1800-luvulta peräisin olevassa ja paikallista nykytaidetta esitteleväksi taidemuseoksi muunnetussa Casa Purcellissa, käydä peräti 1800 lintulajin kokoelman sisältävässä kuuluisassa lintumuseossa ja tutustua sitten dinosaurusten fossiileja Museo del Desierton Chihuahuan aavikkoon keskittyvään museoon. Miradorissa edessäsi avautuu upea panoraaminen maisema kaupunkiin. Hyppää vuokra-autosi rattiin ja tutustu myös lähellä sijaitseviin kaupunkeihin, kuten Torreoniin tai Nuevo Leonin pääkaupunkiin Monterreyhin. Saltillo lähiseutuineen tarjoaa sinulle paljon nähtävää, joten anna Sixtin auttaa sinua kokemaan matkallasi kaikki kiinnostavat kohteet!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Saltillo

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Saltillo.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Saltillo?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Saltillo. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Saltillo?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Saltillo

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Saltillo?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Saltillo?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Saltillo

Näytä lisää