Auton vuokraus toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel

 

Ohjeet toimipisteeseen Saltillo/Quality Inn Eurotel

Osoite

Blvd. Venustiano Carranza 4100, 25230 Saltillo, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
09:00 - 13:00 15:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Saltillo/Quality Inn Eurotel

Matkusta vapaammin Saltillossa Sixtin vuokra-autolla

Matkusta vapaammin Saltillossa Sixtin vuokra-autolla

Sixt-autonvuokraus Saltillo Quality Inn Eurotel tuo matkustamiseen vapautta ja lisää mahdollisuuksiasi liikkua matkalla ollessasi. Meksikon karujen aavikkomaisemien kauneus avautuu kätevästi vuokra-autolla Saltillo Quality Inn Eurotelin palveluja hyödyntäen. Toimipisteemme löytyy Saltillon kaupungista aivan Centro Hospitalario La Concepciónin lähettyviltä. Sixt Autovuokraamo Saltillo Quality Inn Eurotelin ajoneuvomallisto kattaa sekä taloudelliset henkilöautot ja farmarit, tyyliä huokuvat urheilu- ja avoautot että myös etenkin kaupungin ulkopuolella ajettaville reiteille oivallisesti soveltuvat maasturit. Näin autonvuokraus Saltillo Quality Inn Eurotelissa toimii: tee varauksesi etukäteen, helpoiten se hoituu verkkosivuillamme tai voit myös soittaa meille. Vuokra-auto on valmiina käyttöösi toimipisteessämme sovittuna ajankohtana, ja avaimet käteen saatuasi pääset nauttimaan vuokra-auton tuomasta vapaudesta tutustua ympäristöösi oman aikataulusi tahdissa.
Sixt Autovuokraamo palveluksessasi Saltillo Quality Inn Eurotelissä

Sixt Autovuokraamo palveluksessasi Saltillo Quality Inn Eurotelissä

Kansainvälinen autovuokraamojen ketju Sixt perustettiin perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Reilun sadan vuoden ajan olemme tehneet työtä rakentaaksemme Sixtin vahvaa imagoa laadukkaalle asiakaspalvelulle ja monipuolisille palveluille perustuen. Yksi merkittävämmistä valteistamme on korkeatasoinen vuokra-autovalikoimamme, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Uusimmat vuokra-automme ovatkin keskimäärin ainoastaan kolme kuukautta vanhoja. Pääset tutustumaan ajoneuvokalustoomme verkkosivuillamme, ja voit valita haluamasi kategorian varausta tehdessäsi. Henkilökuntamme valitsee mallistostamme vuokra-auton, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi. Lisäksi voit valita vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja turvaa ja mukavuutta tuomaan. Valitse esimerkiksi turvaa tuova vakuutus, vaihtoehtoja on useita, kuten vahingon tai varkauden varalle. Voit lisätä myös useita kuljettajia, joka tekee matkanteosta miellyttävämpää. Olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat palveluissamme. Pitkillä matkoilla rahaa säästyy kun hyödynnät rajattoman kilometrimäärän tarjouksen. Lasten turvaistuimet takaavat myös pienimpien matkalaisten mukavuuden, ja kätevä GPS-navigaattori ohjaa sinut perille määränpäähäsi, minne ikinä menetkin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Saltillo/Quality Inn Eurotel syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Saltillo/Quality Inn Eurotel

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Saltillo/Quality Inn Eurotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Saltillo/Quality Inn Eurotel

Näytä lisää