Auton vuokraus alueella San Luis Potosi

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa San Luis Potosi

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosissa on vakuuttava vaihtoehto

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosissa on vakuuttava vaihtoehto

Saat San Luis Potosin matkallasi vuokrattua näppärästi vuokra-auton Sixtin Autovuokraamosta ja matkasi alkaa mitä parhaimmissa merkeissä! Autonvuokraus on hyvä vaihtoehto, kun haluat tutustua San Luis Potosiin omassa aikataulussasi ja omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Laadukkaassa autovalikoimassamme on monenlaisia eri ajoneuvoja, sillä haluamme sinun löytävän meiltä juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Tutustu autokalustoomme verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, ja tee autonvuokraus San Luis Potosin matkalle vaikka jo etukäteen. Ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua tarvittaessa! Jos olet etsimässä luotettavaa ja tyylikästä henkilöautoa tai farmaria matkallesi, olet tullut juuri oikeaan osoitteeseen. Meillä on tarjolla useita erilaisia ajoneuvoja moneen eri makuun, ja löydät kauttamme myös maastureita jykevämpää ajoa varten, tai vaikkapa urheiluautoja ja avoautoja, kun haluat tuntea kunnolla vauhdin hurmaa. Voit helposti varata ajoneuvon kategorian vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme, mutta huomioithan, että emme pysty lupaamaan tiettyä merkkiä. Tutustu samalla monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta saat matkastasi mahdollisimman sujuvan. Voit esimerkiksi nimetä lisäkuljettajan varaukseesi tai lisätä lastenistuimen pienimmälle perheenjäsenelle. Suosittelemme myös aina kattavia vakuutuksiamme, jotta matkustat mahdollisimman turvallisesti missä päin maailmaa tahansa.
Koe San Luis Potosin ja Meksikon viehätys vuokra-auton ratissa

Koe San Luis Potosin ja Meksikon viehätys vuokra-auton ratissa

1850 metrin korkeudessa sijaitseva San Luis Potosi, tai San Luis tai SLP, on San Luis Potosin alueen pääkaupunki. Sen historiallinen keskus koloniaalisine rakennuksineen ja erilaisine taiteellisine vaikutteineen kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Käy katsomassa kaunista San Luis Potosin katedraalia, levähdä Plaza de San Fransiscon puistossa, tutustu Museo Nacional de la Mascarassa perinteisiin meksikolaisiin naamioihin ja tee löytöjä viikonloppuisin pidettävällä Mercado Hidalgon torilla. Autonvuokraus on näppärä tapa käydä tutustumassa myös San Luis Potosin ulkopuolella sijaitseviin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Real de Catorcen entisen kaivoskaupungin viehättävään ja hieman aavemaiseen tunnelmaan. Parque Nacional Gogorronin luonnonpuistossa pääset ihailemaan paikallista luontoa, ja jos haluat kokea suurkaupungin tunnelmaa, Leon sijaitsee kohtuullisen ajomatkan päässä. Koosta matkastasi upea elämys Sixtin vuokra-auton ratissa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella San Luis Potosi
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta San Luis Potosi.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa San Luis Potosi?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta San Luis Potosi. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa San Luis Potosi?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella San Luis Potosi
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa San Luis Potosi?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa San Luis Potosi?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in San Luis Potosi

Näytä lisää