Auton vuokraus toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen San Luis Potosí Lentoasema

Osoite

Carretera a Matehuala Km 9.5, 78341 San Luis Potosi, Meksiko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
06:50 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä San Luis Potosí Lentoasema

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo San Luis Potosin lentoasemalla tarjoaa edullista ja luotettavaa autonvuokrausta työ- ja lomamatkoille. Valikoimastamme löydät uudet, turvalliset vuokra-autot sekä kattavat lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet. Kun matkustat ryhmässä, lisäkuljettajapalvelumme takaa sujuvan kuskin vaihdon matkan aikana, ja lisäturvaa saat lukuisista vakuutuksistamme. Matkusta huoletta omaan tahtiisi ja hanki vuokra-auto San Luis Potosin lentokentältä! Autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla on helppoa ja vaivatonta. Löydät toimipisteemme lentokentän saapumisaulasta, ja seikkailusi voi alkaa!
Autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla

Autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla

San Luis Potosin lentokenttä, lyhennettynä SLP, tunnetaan myös nimellä Ponciano Arriagan kansainvälinen lentoasema. Vuokra-autolla vältät stressin ja kiireen, sillä San Luis Potosin kaupunkiin ajaa kentältä näppärästi puolessa tunnissa. Vuokra-auton varauksen hoidat helposti netissä tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varaamasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Kun kyseessä on autonvuokraus San Luis Potosin lentoasemalla, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme asiakkaitamme kellon ympäri!
Koe aito Meksiko San Luis Potosissa vuokra-auto allasi

Koe aito Meksiko San Luis Potosissa vuokra-auto allasi

San Luis Potosin kaupunki Meksikossa on tärkeä historiallinen kohde, joka tarjoaa matkaajalle upeaa arkkitehtuuria, mielenkiintoisia museoita sekä aitoja ravintolaelämyksiä. Täällä et törmää loputtomaan turistien virtaan, vaan pääset nauttimaan autenttisesta meksikolaisesta tunnelmasta. Sixtin vuokra-autolla koet San Luis Potosin omaan tahtiisi. Kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin lukeutuu kaunis San Luis Potosin katedraali kaupungin keskustassa. Sen läheisyydestä löydät myös mielenkiintoisia museoita, kuten Federico Silvan museon sekä Jesus Garcia Coronan rautatiemuseon. Mikäli mielit aktiviteetteja, San Luis Potosista löydät hyvät puitteet muun muassa golfaukseen. Lähin golfrata sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta, mutta myös kauempana, noin puolen tunnin matkan päässä La Loma Residentialissa, kannattaa vierailla.San Luis Potosi tarjoaa edellä mainittujen lisäksi myöskin unohtumattomia luontokohteita. Näistä esimerkiksi kaupunginpuistossa nimeltä Parque Juan H Sanchéz piipahtaa helposti, sillä se sijaitsee keskustasta vain neljän kilometrin ajomatkan päässä. Seikkailua kaipaavalle suosittelemme Gogorrónin kansallispuistoa, 25 000 hehtaarin kokoista luontoaluetta, missä maisemat ovat vertaansa vailla! Sinne pääsee kaupungista vuokra-autolla noin puolessa tunnissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä San Luis Potosí Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä San Luis Potosí Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä San Luis Potosí Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to San Luis Potosí Lentoasema

Näytä lisää