Autonvuokraus
Tampico
Piilota
Meksiko // Tampico
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tampico

Jos etsit sopivaa vuokra-autoa Tampicon matkallesi, pyydämme sinua tutustumaan Sixt Autovuokraamon autovalikoimaan ja löydät varmasti etsimäsi! Kattavassa autovalikoimassamme on monenlaisia eri ajoneuvoja moneen eri lähtöön, jotta voit startata matkasi juuri haluamasi laisella menopelillä. Autonvuokraus kauttamme muun muassa Tampicon matkalle on aina sujuvaa ja helppoa ja ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua tarvittaessa. Tutustu autokalustoomme verkkosivuillamme ja vertaile eri vaihtoehtoja, ja hoida halutessasi vuokraus myös jo etukäteen netissä. Tyytyväisyytesi on meille tärkeää, joten käänny vain puoleemme, jos voimme jotenkin auttaa!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Liikut Tampicon teillä sujuvimmin vuokra-autolla

Tien päällä on tärkeää, että pääset liikkumaan paikasta toiseen sujuvasti ja tarpeitasi vastaavalla ajoneuvolla. Valikoimissamme on niin henkilöautoja kuin farmareitakin, jotta voit valita juuri sinulle tai matkaseurueellesi sopivan kokoisen vaihtoehdon. Urheiluautolla etenet vauhdikkaasti kohteiden välillä ja avoautolla puolestaan pääset nauttimaan kaikkein parhaiten maisemista. Jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon, on maasturi suositeltava vaihtoehto ja GPS-navigaattori kannattaa valita mukaan tiennäyttäjäksi. Löydät verkkosivuiltamme myös muita hyödyllisiä lisäpalveluja, kuten lisävakuutuksia ja lastenistuimen, jos olet matkalla perheesi kanssa ja perheessäsi on pieniä lapsia. Tarkista nettisivuiltamme myös parhaat tarjoukset. Pyydämme ottamaan ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme voi luvata jotakin tiettyä vuokra-auton merkkiä, ainoastaan kategorian.

Autonvuokraus Tampicossa on kätevää Sixtillä

Tampicon viehättävä kaupunki sijaitsee Tamaulipasin osavaltiossa Meksikossa, Panuco-joen rannalla, vain 10 kilometrin päässä Meksikonlahdelta. Kaupungin erikoisuus on keskustan kiehtova sekoitus 1900-luvun alussa rakennettua, Venetsian ja New Orleansin mieleen tuovaa arkkitehtuuria ja moderneja rakennuksia. Käy paikan päällä ollessasi katsomassa ainakin 1800-luvulta peräisin oleva Catedral de la Inmaculada Concepcionin katedraali Plaza de Armasin aukiolla, neoklassinen Palacio Municipalin kaupungintalo ja ihailemassa luontoa Area de Proteccion La Vega Escondidan rauhoitetulla alueella. Käy hakemassa Sixt Autovuokraamostamme menopeli allesi ja lähde Tampicosta tutkimaan Meksikonlahden rannikkoa. Pistäydy vaikkapa VeraCruzin satamakaupungissa, joka sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä tai anna vain tien viedä. Autonvuokraus Sixtiltä todella kannattaa, kun haluat Tampicon matkastasi enemmän irti!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service