Autonvuokraus
Tampico Lentoasema
Piilota
Meksiko // Tampico // Tampico Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tampico Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Boulevard Adolfo López Mateos
  89339 Tampico MX +52-8332286002
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TAM
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 22:00
la.09:00 - 17:00
su.09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Tampicon lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tampicon lentoasemalla tarjoaa luotettavat ja edulliset vuokra-autot joka matkailijalle. Valikoimastamme löydät suosituimpien automerkkien uusimmat mallit sekä kattavat lisäpalvelut matkantekoa mukavoittamaan. Miten olisi esimerkiksi näppärä ilmastoitu henkilöauto, johon saat halutessasi GPS-navigaattorin, lastenistuimet ja lisävakuutukset kolarien tai henkilövahinkojen varalle? Tarkista tämänhetkiset tarjouksemme ja tee varaus! Kaikkiin vuokra-autoihimme Tampicon lentokentällä kuuluu rajoittamattomat ajokilometrit. Toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisäpuolella. Autonvuokraus Tampicon lentoasemalla on turvallista ja huoletonta!

Autonvuokraus Tampicon lentoasemalla

General Francisco Javier Minan kansainvälinen lentoasema eli Tampicon lentokenttä, lyhennettynä TAM, sijaitsee 8 kilometrin päässä Tampicon kaupungista. Älä stressaa, vaan nappaa allesi vuokra-auto, jolla matka kaupunkiin taittuu vain 15 minuutissa. Vuokra-auton varauksen hoidat helpoiten verkkosivuillamme tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle haluamasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Herättääkö autonvuokraus Tampicon lentoasemalla kysymyksiä? Ei hätää, sillä ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä!

Kaupunkikohteita ja rantalomailua Tampicossa vuokra-autolla huristellen

Tampico sijaitsee Tamaulipasin osavaltiossa Pánuco-joen rannalla, ja se on yksi Meksikon tärkeimmistä satamakaupungeista. Ajaminen Tampicossa on turvallisin ja helpoin tapa liikkua paikasta toiseen, joten hyppää täällä jo lentokentällä luotettavan Sixt vuokra-auton kyytiin. Kuten melkein jokaisen meksikolaisen kaupungin keskustassa, arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa Tampicossa hallitsee upea vanha katedraali nimeltä Inmaculada Concepción, jonka ympäriltä löydät myös kauniin kaupunginpuiston, kattavat ostosmahdollisuudet sekä parhaan ravintolatarjonnan. Kulttuurin ystäville suosittelemme museo Cultura Huastecaa, joka sijaitsee Carpintero-laguunin rannalla. Sinne on matkaa keskustasta noin 3,5 kilometriä. Museon tarjoaman taide-elämyksen jälkeen voit jäädä ihastelemaan auringonlaskua kauniille laguunille. Huikeita maisemia kannattaa lähteä katsomaan myös Cortaduran kanaalille, vain parin kilometrin ajomatkan päähän keskustasta. Kanaalilta on helppo poiketa vuokra-autolla myös Pánuco-joen rantaan.

Tampico tarjoaa mahdollisuuden myös rantalomailuun. Playa Miramar, joka sijaitsee Meksikonlahden rannalla kaupungista 12 kilometriä koilliseen, tarjoaa modernit puitteet rentoutumiseen. Istu aurinkovarjon alla, hyppää aaltoihin, harrasta vesiurheilua tai tutustu monipuoliseen ravintolatarjontaan. Miramarin alueella on mahdollista myös tehdä pieniä ostoksia sekä nauttia vilkkaasta yöelämästä etenkin sesongin aikaan. Sixt toivottaa sinulle ja seurueellesi ikimuistoista matkaa Tampicossa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 22:00
la.09:00 - 17:00
su.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tampico Lentoasema TAM Boulevard Adolfo López Mateos 89339 Tampico 22.282639, -97.864043 +52-8332286002

Sixt-toimipiste Tampico Lentoasema TAM

Boulevard Adolfo López Mateos
89339 Tampico
 
Puhelinnro +52-8332286002

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service