Autonvuokraus
Tijuana
Piilota
Meksiko // Tijuana
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tijuana

Vuokraat Tijuanan matkallasi näppärästi ajoneuvon allesi Sixt Autovuokraamosta, ja pääset karauttamaan hetkessä tutkimaan tätä mielenkiintoista Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla olevaa kaupunkia! Autovuokraus kauttamme on aina sujuvaa ja helppoa missä maailman kolkassa tahansa, kuten esimerkiksi Tijuanassa, ja laadukkaasta autovalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi ajoneuvon käyttöösi. Vuokra-autolla etenet nähtävyydestä ja kaupungista toiseen omassa aikataulussasi ja voit halutessasi pysähtyä missä vain, kun näet jotakin kiinnostavaa. Voit aina luottaa autokalustomme turvallisuuteen, ja ystävällinen asiakaspalvelu on valmis auttamaan sinua tarvittaessa viikon jokaisena päivänä.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Sixt Autovuokraamo palvelee Tijuanassa ammattitaidolla

Autonvuokraus Tijuanassa sujuu luotettavasti ja varmasti, kun valitset Sixtin! Jos olet liikkeellä yksin tai matkakumppanin kanssa, voi henkilöauto olla näppärä vaihtoehto, kun taas perheellisille tai matkaseurueelle tilava farmari on käytännöllinen vaihtoehto. Maasturilla selvität minkä tahansa maaston, ja urheiluautomme puolestaan ovat varmasti vauhdin hurmaan ihastuneiden mieleen. Avoautolla ajellessa nautit maisemista tuulen tuivertaessa leppeästi hiuksissasi. Suosittelemme valitsemaan pakettiisi myös hyödyllisiä lisäpalveluitamme, kuten vaikkapa lisävakuutuksia ja GPS-navigaattorin, jotta pääset liikkumaan turvallisin mielin. Nimeämällä toisen kuljettajan varaukseesi saat myös mukavasti taukoa ajamisesta. Otathan huomioon matkaa suunnitellessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian.

Vuokra-autolla voit kokea Tijuanan matkallasi niin Amerikan kuin Meksikon

Tijuana on Baja Californian osavaltion suurin kaupunki Meksikossa ja se sijaitsee Meksikon ja Yhdysvaltojen rajalla. Kaupungin omiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Avenida Revolucionin pääkatu, jonka varrella voit tehdä ostoksia, käydä ravintoloissa ja kokea paikallista elämää, kuten Catedral de Nuestra Senora de Guadalupen kaunis katedraali ja Museo de Ceran museo, jossa on mielenkiintoista nähtävää myös lapsiperheiden makuun. Ethän unohda pistäytyä Playas de Tijuanan upealla hiekkarannalla rentoutumassa nähtävyyksien lomassa. Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua myös Tijuanan lähellä sijaitseviin kohteisiin, joista esimerkiksi Ensenadan viehättävä rannikkokaupunki sijaitsee vain noin 85 kilometrin päässä, ja Yhdysvaltojen San Diego vain noin 30 kilometrin päässä. Sixtin avulla pääset siis halutessasi tutustumaan matkasi aikana molempiin Pohjois-Amerikan mielenkiintoisiin valtioihin!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service