Autonvuokraus
Tijuana Lentoasema
Piilota
Meksiko // Tijuana // Tijuana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tijuana Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ave Padre Kino 10298
  22320 Tijuana MX +52-664-6832905
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TIJ
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 20:00
la. - su.07:00 - 18:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tijuanan lentoasemalla

Suunnitellessasi matkaa Tijuanaan, tutustu Sixt Autovuokraamoon Tijuanan lentoasemalla. Millaista vuokra-autoa etsit? Meiltä löydät edulliset ja turvalliset ajoneuvot joka makuun. Taloudellinen henkilöauto sopii joka matkaajalle, katumaastureistamme löytyy suorituskykyä vaativaankin makuun ja tilavimpaan minibussiimme mahtuu jopa 15 hengen seurue. Kaikki vuokra-automme Tijuanan lentokentällä ovat ilmastoituja, ja vuokraukseen kuuluu lisäksi rajoittamattomat ajokilometrit. Lisäpalveluistamme löydät muun muassa GPS-navigaattorit, lastenistuimet sekä lisäkuljettajapalvelun. Autonvuokraus Tijuanan lentoasemalla on helppoa ja palvelumme aina ensiluokkaista!

Valitse kätevä, reissua mukavoittava autonvuokraus Tijuanan lentoasemalla

Tijuanan kansainvälinen lentokenttä, TIJ, sijaitsee reilun 10 kilometrin päässä Tijuanan kaupungista. Vuokra-autolla siirryt lentokentältä kaupunkiin vaivatta vain 20 minuutissa. Löydät Sixt Autovuokraamon myös Tijuanan keskustasta. Tutustu tämän hetkisiin tarjouksiimme ja tee varaus helposti verkkosivuillamme tai puhelimitse. Huomaathan, että vuokra-auton varaus tehdään koskien autoluokkaa, ei tiettyä automallia. Kun saavut kohteeseen, löydät oranssin shuttlebussimme lentokentän ulkopuolelta. Se kuljettaa sinut toimipisteellemme, missä varaustasi vastaava ajoneuvo odottaa sinua. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään, mikäli autonvuokraus Tijuanan lentoasemalla on suunnitelmissasi.

Tutustu upeaan Tijuanaan kätevästi vuokra-autolla

Tijuanan vilkas miljoonakaupunki sijaitsee aivan Yhdysvaltain ja Meksikon rajalla, mikä tekee siitä suositun ja helpon matkakohteen. Tijuana on tunnettu värikkäästä ilmeestään ja iloisesta tunnelmastaan baareineen, ravintoloineen sekä ostosmahdollisuuksineen. Täällä ei käy aika pitkäksi! Suuressa ja monipuolisessa kohteessa lomailu käy näppärästi Sixtin vuokra-autolla. Tässä muutama tärppi, joilla teet matkastasi ikimuistoisen!

Turistien suosima kauppojen, ravintoloiden ja gallerioiden täyteinen katu Avenida Revolución tarjoaa jokaiselle jotakin. Osta itsellesi perinteinen matkamuisto, kuten suuri sombrero, tai etsi luksustuotteita, kuten hopeakoruja, veistoksia ja muita käsityöläistuotteita. Päivän päätteeksi istahda nauttimaan mausteinen quesadilla tai burrito johonkin alueen lukuisista ravintoloista. Jos kaipaat jännitystä, pistäydy Casinolla Avenidan varrella. Tijuanan kulttuurikeskus tunnetaan nimellä "La Bola" sen pyöreän muodon vuoksi, ja sitä kannattaa käydä katsomassa jo pelkästään sen hätkähdyttävän arkkitehtuurin vuoksi. Matka Meksikoon ei ole mitään ilman päivää rannalla, joten hyppää rattiin ja aja joko Tijuanan omille rannoille 10 kilometriä kaupungista länteen tai 25 kilometrin päähän suositulle Rosaritolle, joka täyttyy päivittäin lukuisista auringonpalvojista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 20:00
la. - su.07:00 - 18:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tijuana Lentoasema TIJ Ave Padre Kino 10298 22320 Tijuana 32.531591, -117.013217 +52-664-6832905

Sixt-toimipiste Tijuana Lentoasema TIJ

Ave Padre Kino 10298
22320 Tijuana
 
Puhelinnro +52-664-6832905

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service