Autonvuokraus
Toluca Lentoasema
Piilota
Meksiko // Toluca // Toluca Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Toluca Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: San Pedro Totoltepec S/N
  50226 Toluca MX +52-72-21991144
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TLC
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tolucan lentoasemalla

Aloita matkasi hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Tolucan lentokentältä. Tarjoamme edullista ja luotettavaa autonvuokrausta juuri sinun tarpeisiisi sopien. Valikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä laadukkaat maasturit. Lisäpalveluillamme, kuten GPS-navigaattorilla, lastenistuimilla ja lisäkuljettajapalvelulla, teet ajamisesta vieläkin mukavampaa. Sixtin kautta autonvuokraus Tolucan lentoasemalla on helppoa ja huoletonta! Toimipisteemme sijaitsee sisäisten lentojen saapumisaulassa, mistä henkilökuntamme ohjaa sinut vuokra-autollesi.

Autonvuokraus Tolucan lentoasemalla

Tolucan lentokenttä, TOL, joka tunnetaan myös nimellä Licenciado Adolfo López Mateosin kansainvälinen lentoasema, sijaitsee 14 kilometrin päässä Tolucan kaupungista. Autonvuokraus Tolucan lentoasemalla todella kannattaa, sillä vuokra-autolla siirryt kaupunkiin näppärästi vain puolessa tunnissa. Tutustu Tolucan lentokentällä tarjoamiimme vuokra-autoihin, ja tee varaus netissä tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle haluamasi autokategorian, mutta emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Ota ainutlaatuinen Toluca haltuun vuokra-autolla

Toluca sijaitsee Nevado de Toluca -tulivuoren juurella yli 2000 metrin korkeudessa, lähellä Meksikon pääkaupunkia Mexico Cityä. Toluca on menestynyt teollisuuskaupunki, jossa voi nauttia sekä vanhan kaupungin rauhallisesta tunnelmasta että modernin keskustan urbaanista ja vilkkaasta elämänmenosta. Aloita matkasi suunnaten vuokra-auto kaupungin keskustaan ja tutustu kaikessa rauhassa alueeseen. Läheltä löydät lukuisia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Poikkea myös 1800-luvulla rakennettuun Tolucan katedraaliin. Huikean kaunis lasitaloon rakennettu kasvitieteellinen puutarha Cosmovitral Jardín Botánico on niin ikään ehdoton vierailukohde kaupungin keskustassa.

Sixt tarjoaa Tolucassa rajoittamattomat ajokilometrit, joten aja huoletta hiukan kauemmaksikin. Kun matkustat lasten kanssa, vieraile Tolucan eläintarhassa, 12 kilometriä kaupungin keskustasta etelään. Laajalle alueelle rakennetussa eläintarhassa voit tutustua yli sataan eri eläinlajiin. Historiallisista kohteista kiinnostunut ajaa kaupungista 10 kilometriä luoteeseen Calixtlahuacan arkeologiselle alueelle, missä voi tutustua muinaisiin pyramideihin ja temppeleihin. Mikäli viivyt Tolucassa pidempään, tee päiväretki myös tulivuorelle Nevado de Tolucalle. Ajamiseen kannattaa varata aikaa, mutta lupaamme, että levähdystauko kauniilla laguunilla sekä hulppeat näköalat vuoren korkeimmalla huipulla yli 4000 metrin korkeudessa ovat takuulla kahden tunnin ajomatkan arvoisia kokemuksia.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Toluca Lentoasema TLC San Pedro Totoltepec S/N 50226 Toluca 19.339015, -99.570964 +52-72-21991144

Sixt-toimipiste Toluca Lentoasema TLC

San Pedro Totoltepec S/N
50226 Toluca
 
Puhelinnro +52-72-21991144

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä