Autonvuokraus
Beira
Piilota
Mosambik // Beira
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beira

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Beirassa on edullista ja turvallista. Valitse matkallesi sopiva vuokra-auto monipuolisesta autokalustostamme. Laajasta autovalikoimastamme löytyvät ketterät henkilöautot sekä jykevämmät maasturit. Isommille matkaseurueille tarjolla on tilavia minibusseja. Autonvuokraus Beirassa on helppoa ja nopeaa ja voit halutessasi tehdä varauksesi myös etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Sivuiltamme löytyvät myös ajankohtaiset tarjouksemme. Aloita matkasi suunnittelu jo tänään ja lisää Sixt Autovuokraamo Beira matkasuunnitelmiisi hyvissä ajoin.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Luotettavaa autonvuokrausta Beirassa

Lisää autonvuokraus Beirassa matkaohjelmaasi! Valitse ensiksi haluamasi autokategoria. Huomioithan, että autokalustomme vaihtelee toimipisteittäin ja että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Lisää sitten varaukseesi tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, josta löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, tavaratelineet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturvan sekä kolariturvan. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Ota rohkeasti yhteyttä, ja anna meidän varustella sinut matkaan!

Kiehtova Beira tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Beirasta on oiva tapa tutustua Mosambikin neljänneksi suurimpaan kaupunkiin. Beirassa asuu hieman alle 500.000 asukasta, ja se sijaitsee Mosambikin koillisosassa, Sofalan provinssissa. Kaupunki sijaitsee Intian meren rannalla Pungwen joen ja Buzin joen suulla, ja sen läpi virtaa Chiveven joki. Mosambikin kanaalin toisella puolella sijaitsee Madagaskarin saari. Kaupungin sijainti mahdollistaa sekä rantalomailun että erilaiset vesiaktiviteetit. Hyppää siis Sixt vuokra-autoon, johon mahtuu kaikki varusteet, ja nauti elämästä Intian valtameren äärellä.

Sixt vuokra-auto allasi voit tutustua Beiran nähtävyyksiin oman aikataulusi mukaan, ilman kiirettä. Lähde katsomaan esimerkiksi kaupungin majakkaa, jonka saavutat keskustasta vartissa. Shoppailemaan pääset esimerkiksi Sumailan tai Chachan ostoskeskukseen. Ostokset kulkevat mukana tilavassa Sixt vuokra-autossa paikasta toiseen. Myös keskustassa sijaitsevaa Beiran katedraalia kannattaa käydä katsomassa. Voit myös lähteä pidemmälle matkalle vuokra-autolla. Ajele vaikkapa Gorongosan kansallispuistoon hieman yli sadan kilometrin päähän kaupungista ihailemaan Mosambikin luontoa puhtaimmillaan. Sixt vuokra-auto allasi valinta on sinun.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service