Autonvuokraus
Maputo Lentoasema
Piilota
Mosambik // Maputo // Maputo Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Maputo Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  11111 Maputo MZ +258-214-65250
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MPM
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 21:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Maputon lentoasemalla

Kun suunnittelet matkaa Maputoon Mosambikiin, muista Sixt Autovuokraamo Maputon lentoasemalla! Tarjoamme tässä kohteessa näppärät henkilöautot, laadukkaat maasturit sekä tilavat minibussit. Älä unohda myöskään lisäpalveluitamme, joiden avulla teet matkastasi vieläkin mukavamman. Miten olisi esimerkiksi GPS-navigaattori, lastenistuin tai lisäkuljettajapalvelu? Autonvuokraus Maputon lentoasemalla mahdollistaa aloittamaan matkasi heti saavuttuasi.

Autonvuokraus Maputon lentoasemalla

Maputon kansainvälinen lentokenttä, MPM, joka tunnetaan myös Lourenço Marquesin lentoasemana, sijaitsee kuuden kilometrin päässä Maputon kaupungista. Vuokra-autolla matka kaupunkiin taittuu näppärästi vartissa. Tee vuokra-auton varaus netissä tai puhelimitse. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varaamasi autokategorian, emme tiettyä automallia. Saavuttuasi kohteeseen löydät toimipisteemme saapuvien lentojen aulasta, mistä henkilökuntamme ohjaa sinut vuokra-autollesi. Mikäli sinulla herää kysyttävää, kun toiveissa on autonvuokraus Maputon lentoasemalla, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Koe mielenkiintoinen Maputo näppärästi vuokra-autolla

Maputo on Mosambikin pääkaupunki ja samalla maan väkirikkain asutuskeskus. Maputon sijainti meren rannalla, välimerellinen arkkitehtuuri sekä leveät kävelykadut palmuineen tekevät siitä mielenkiintoisen ja vetovoimaisen matkakohteen. Tässä miljoonakaupungissa liikut helposti Sixtin vuokra-autolla, jolla on helppo lähteä hieman kauemmaksikin. Tarjoamme Maputossa 100 vapaata ajokilometriä jokaista vuokrauspäivää kohden.

Maputon keskusta-alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat muun muassa kansallinen taidemuseo, jossa on esillä mosambikilaisten nykytaiteilijoiden teoksia, arkkitehtonisesti vaikuttava Maputon päärautatieasema sekä historiallinen vallankumouksen museo. Muista käydä myös The Iron Housessa, joka on Pariisin Eiffel-tornin suunnitelleen Gustave Eiffelin taidonnäyte vuodelta 1892. Rakennuksesta piti alun perin tulla kuvernöörin palatsi, mutta Eiffelille tyypilliset rautarakenteet tekivät siitä asuinkelvottoman Maputon subtrooppisessa ilmastossa, ja nyt rakennus toimii museona. Maputon kaupungista noin puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva ranta- ja ravintolakeskittymä Costa do Sol on oivallinen paikka rauhoittua kaupungin vilinältä. Pitkä hiekkaranta, korkeat aallot ja kattavat palvelut varmistavat ikimuistoisen päivän aurinkoa ottaen ja aluetta tutkien. Norsujen suojelualue sijaitsee kaupungista 120 kilometrin päässä ja ajaen matka taittuu noin kahdessa tunnissa. Päiväretki vuokra-autolla suojelualueelle, missä voit norsujen lisäksi bongata esimerkiksi kirahveja ja seeproja, tarjoaa sinulle palan aitoa Afrikkaa ja kruunaa matkasi Maputossa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 21:00
Juhlapyhä06:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Maputo Lentoasema MPM Arrival Hall 11111 Maputo -25.920833, 32.572500 +258-214-65250

Sixt-toimipiste Maputo Lentoasema MPM

Arrival Hall
11111 Maputo
 
Puhelinnro +258-214-65250

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service