Autonvuokraus
Nacala
Piilota
Mosambik // Nacala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nacala

Eksoottinen Mosambik ja sen pitkät, houkuttelevat hiekkarannat ovat erinomaisia syitä ottaa matkaohjelmaan autonvuokraus Nacalan Sixt Autovuokraamosta. Uudet ja käytännölliset ajoneuvot sopivat moneen matkailuun, olitpa täällä sitten hää-, perhe- tai työmatkalla. Koko perheen matkalle suosittelemme tilavia farmareita tai vaihtoehtoisesti SUV-maastureita. Maastureiden näppäryydestä voivat ilahtua perheellisten ja liikematkalaisten myötä myös aktiivilomailijat, kuten surffilaudan tai sukelluslaitteiden kanssa reissaavat. Tutustu koko valikoimaamme internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Nacala Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Nacala
  2000 Nacala

  ma.08:00 - 18:00
  ti. - su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Nacala tarjoaa laadukkaat ajoneuvot ja kätevät lisäpalvelut

On useita syitä, miksi matkoillaan kannattaa ottaa ohjelmaan autonvuokraus Nacalasta, ja kätevät lisäpalvelut ovat yksi niistä. Koskaan ei tiedä, mitä voi sattua, joten suosittelemme rauhoittamaan mieltä jo etukäteen lisäturvapalveluilla, jotka mm. madaltavat omavastuuosuutta. Perheen pienimmäiset matkustavat turvallisemmin mukana, kun valitset lisäpalveluistamme lastenistuimet. Navigaattori on taas näppärä lisä, mikäli Nacalan tiet eivät ole ennestään tuttuja. Ajonautintoa on mukavaa jakaa ryhmän muillekin jäsenille, ja siksi kannattaa valita myös lisäkuljettajapalvelu. Tee vuokraus huoletta meillä Sixtillä, sillä emme lisää yllättäviä kuluja loppusummaan ja tarjoamme vain laadukkaita ajoneuvoja. Otathan ystävällisesti huomioon, että takaamme ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Vähemmän tunnetun pohjois-Mosambikin eksotiikka, upeat rannat ja ystävälliset ihmiset

Pohjois-Mosambikin satamakaupunki Nacala on erinomainen ranta- ja vesikohde kaikille, jotka etsivät jotain uutta ja jännittävää. Pohjois-Mosambik on vähemmän turistien villiinnyttämää aluetta, joten matkatietoja siitä on hyvin niukalti saatavilla. Uskaltaudu seikkailuun, ja anna Sixt Autovuokraamo Nacalan ajoneuvojen kyydin helppouden hurmata sinut ja seurueesi.

Nacalan satamakaupunkialue on maantieteellisesti merkittävä kaupunki, jonka lähiympäristö tarjoaa vesiharrastuksiin suotuisia ranta-alueita. Pakkaa siis rantavarusteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet Sixtin ajoneuvoon, ja hurauta vaikkapa Matibanen upean pitkille hiekkarannoille. Matkaa sinne on noin 38 kilometriä, joten päiväreissuksi Matibanen rannat ovat juuri mukavan lähellä, ja matkalla pääsee ihastelemaan afrikkalaista luontoa ja eläimistöä. Ihastu rantojen palmuihin, kristallinkirkkaisiin, turkoosinsinisiin vesiin ja värikkäisiin mereneläviin, ja ihastele leppoisaa elämäntyyliä. Toisena päivänä voi vaihtelun vuoksi suunnata vuokra-auton nokan pohjoista kohti, Praia Relanzapon rannalle. Matkaa tälle paikkallisten kalastajienkin suosimalle rannalle on noin 22 kilometriä. Liiku mukavasti ja laadukkaasti Sixt Autovuokraamo Nacalan ilmastoiduilla ajoneuvoilla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service