Autonvuokraus
Nampula
Piilota
Mosambik // Nampula
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Nampula

Pohjois-Mosambik ja sen pitkät hiekkarannat, afrikkalainen luonto ja eläimistö, ystävälliset ihmiset ja eksotiikka ovat erinomaisia syitä ottaa matkaohjelmaan autonvuokraus, vuokraten laadukas ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Nampulasta. Nouda uudet ja käytännölliset ajoneuvot kätevästi Nampulan lentoasemalta ja anna hää-, perhe- tai työmatkan saada mukavan vaivaton suunta. Suosittelemme koko perheen lomalle joko tilavia farmareita tai vaihtoehtoisesti moneen maastoon sopivia SUV-maastureita. Maastureiden näppäryydestä voivat ilahtua perheellisten ja liikematkalaisten myötä myös aktiivilomailijat, kuten surffilaudan tai sukelluslaitteiden kanssa reissaavat, ja minibussiin mahtuu isompikin rantalomailuseurue. Tutustu koko autovalikoimaamme internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Nampula Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Nampula
  11111 Nampula

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Nampulasta laadukkaat ajoneuvot ja kätevät lisäpalvelut

Sixt lisäpalvelut ovat suunniteltu helpottamaan, auttamaan ja turvaamaan rahallisesti. Koskaan ei voi tietää, mitä elämä eteen heittelee, joten suosittelemme rauhoittamaan mieltä jo etukäteen lisäturvapalveluilla, jotka mm. vakuuttavat rahallisesti vammautumisen tai kuoleman varalle. Perheen pienimmät matkustavat turvallisemmin mukana, kun vuokraat lisäpalveluistamme lastenistuimet. GPS-navigaattori on näppärä lisä, mikäli Nampulan tiet eivät ole ennestään tuttuja. Jaa ajonautintoa seurueen muillekin jäsenille, ja valitse siksi myös lisäkuljettajapalvelu. Tee vuokraus huoletta Sixtillä, sillä emme lisää yllättäviä kuluja loppusummaan ja tarjoamme vain laadukkaita ajoneuvoja. Otathan ystävällisesti huomioon vuokrausta tehdessäsi, että takaamme ainostaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Hiljainen sisämaan kaupunki rauhaa rakastavalle

Pohjois-Mosambik on vielä suhteellisen tuntematonta aluetta turismin parissa, joten Nampulan alue on erinomainen valinta rauhalliseen matkailuun. Liikematkatkin sujuvat vailla matkamuistojen ainaista tyrkyttämistä ja ystävällinen ilmapiiri todella tarttuu. Kaupungin ainoita nähtävyyksiä voi kierrellä jalan, ja nautiskella vuokra-auton korkealuokkaisesta kyydistä vaikkapa rantareissulla. Kansallismuseo (Museu Nacional de Etnografia) keskustassa tarjoaa pilkahduksen maan historiasta sekä pienen matkamuistomyymälän. Toinen nähtävyys on kaupungin maamerkki, valkoinen katedraali, joka tarjoaa rauhoittumista kesken shoppailun ja kävelyn.

Rantaleijonat suuntaavat vuokra-auton sisämaasta pitkille valkeille hiekkarannoille ja kirkkaille vesille. Vaihtoehtoja on valtavasti, ja lähimmät rannat ovat noin 145 kilometrin päässä. Päiväretki meren ääreen kannattaa, sillä samalla voi nautiskella afrikkalaisesta luonnosta, eläimistöstä sekä mukavan vuokra-auton ilmastoinnista. Anna seikkailun viedä, ja valitse autonvuokraus osaksi Nampulan matkaasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service