Autonvuokraus
Pemba
Piilota
Mosambik // Pemba
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pemba

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Pembassa on erinomainen valinta Mosambikiin matkustaville liikematkalaisille, lomamatkalaisille tai häämatkalaisille. Laadukkaat ja uudet ajoneuvot kuljettavat isompaakin seuruetta minibussien muodossa, taloudelliset sedanit sopivat tiukan budjetin matkalle ja näyttävillä suorituskykyisillä maastureilla kuljettaa niin sukellus- kuin surffausvarusteetkin ja seikkailee maastossa. Ota selvää koko valikoimastamme näppärästi internetissä. Koe liikkumisen vaivattomuus ja vapaus hankkimalla vuokra-auto allesi!

 
 • Pemba Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Pemba
  . Pemba

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Lisäpalveluilla personoit Sixt Autovuokraamo Pemban ajoneuvot!

Sixt Autovuokraamo Pemban ajoneuvot ovat perusvarustuksiltaan kattavat vuokra-autot, joita voit personoida kätevillä lisäpalveluilla. Suosittelemme lisäämään meiltä varaukseen lisäturvapalvelun, jolla vakuutat kuljettajan vammautumisen tai kuoleman varalle. Perheen pienimmille turvalliseen matkustamiseen voit valita lasten turvaistuimet. GPS-navigaattori on näppärä lisä, mikäli Pemban tiet eivät ole ennestään tuttuja. Jaa myös ajokokemus seurueen muille kuljettajille ja valitse lisäkuljettajapalvelu. Tee autonvuokraus Pemban reissulle huoletta Sixtillä, sillä emme lisää yllättäviä kuluja loppusummaan ja tarjoamme vain laadukkaita ajoneuvoja. Muistutamme vielä, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Loputtomia hiekkarantoja, kirkkaita snorklausvesiä ja leppoisaa elämää

Pohjois-Mosambikissa sijaitseva Pemban satamakaupunki on suhteellisen kaukana turistien kansoittamista alueista, ja siksi se sopiikin aitoa paikallistunnelmaa etsivälle. Liikematkalaiset saavat nauttia rennon ystävällisestä ilmapiiristä sekä Sixt Autovuokraamo Pemban laadukkaista ajoneuvoista, kun matkustavat seudulla. Perhelomalaiset ihastuvat rantapäivien helppouteen, kun tiedostavat, kuinka näppärästi vuokra-auto Pemban kyydissä kulkeutuvat niin rantaleikkikalut, eväät, lastenhoitotarvikkeet kuin väsyneet lapsetkin. Suunnatkaa kulkunne suositun Wimben rannalle, jonka rantaravintolat tarjoavat tuoreita mereneläviä, paratiisimainen hiekkaranta houkuttelee hiekkakakkuleikkeihin ja kirkkaat vedet snorklailuun.

Afrikkalaisesta eläimistöstä kiinnostuneille voi lämpimästi suositella Quirimbasin kansallispuistoon tutustumista. Valtavan kokoinen, osittain saarista koostuva, puistoalue alkaa noin 70 kilometrin päässä Pembasta ja jatkuu pohjoiseen, merelle ja sisämaahan useita kymmeniä kilometrejä. Alueella on mahdollista nähdä norsuja, leijonia, ryhävalaita ja krokotiileja. Ajelu rannikkoalueella kannattaa, sillä maisemat ovat paikka paikoin kuin suoraan satukirjoista. Täällä ei kiire kannata, vaan kunnon eväät ja leppeä seikkailijan mieli mukaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service