Autonvuokraus
Quelimane
Piilota
Mosambik // Quelimane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Quelimane

Mosambik on uutta eksotiikkaa hakevalle juuri oikea kohde, ja Sixt Autovuokraamo Quelimanen autonvuokraus auttaa siinä. Sixt vuokra-autot ovat uusia ja tulevat tunnetuimmilta ajoneuvomerkeiltä, sillä laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Kattavasta valikoimastamme löydät minibussit isomman seurueen matkalle, näyttävät ja suorituskykyiset maasturit liikematkalle sekä tilavat farmarit koko perheen lomalle. Koe ajamisen ja liikkumisen vapaus, vailla tiukkoja etukäteen sovittuja reittivalintoja ja aikatauluja. Koe myöskin Sixt Autovuokraamo Quelimanen asiantuntevuus ja korkea taso!

 
 • Quelimane Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Quelimane
  11111 Quelimane

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Quelimanessa - käytännölliset lisäpalvelut ja houkuttelevat tarjoukset

Sixt vuokra-autot ovat perusvarusteluiltaan kattavia vuokra-autoja, joita voi halutessaan lisävarustaa kätevillä lisäpalveluilla. Mikäli Mosambikin tiet ovat ennestään tuntemattomat, on hyvä vuokrata GPS-navigaattori neuvomaan oikeaa reittiä. Vapaaehtoisella henkilövakuutuksella saat lisävakuutuksen yllättävien tilanteiden varalle. Lisäkuljettajapalvelu on näppärä silloin, kun seurueessa on useampi kuljettaja ja haluatte jakaa ajamisen nautintoa. Perheelliset voivat varustaa Sixt vuokra-auton lastenistuimilla, jotta kaikkien on mahdollisimman turvallista matkustaa. Tutustu lisäpalveluihimme kaikessa rauhassa internetsivuillamme ja tee varaus jo tänään!

Hyvin vähän turisteja, värikästä afrikkalaista elämänmenoa sekä upeita hiekkarantoja

Quelimane on kaupunki Mosambikin keskiosassa, lähellä merenrantaa. Maa on suhteellisen uusi matkustusmaa, ja täällä jos missä saa olla rauhassa suurilta turistimassoilta. Autonvuokraus Quelimanessa auttaa maahan ja upean koskemattomiin seutuihin tutustumisessa. Autoile lähiseudun pienemmissä kylissä, ota evästä mukaan ja nautiskele se vaikkapa Afrikan neljänneksi pisimmän joen, Sambesin rannalla. Matkaa joen rannalle kertyy noin 200 kilometriä, riippuen siitä millä kohtaa jokea pysähdyksen haluaa tehdä.

Rantaelämästä ja värikkäästä merielämästä kiinnostuneet voivat pakata kätevästi Sixt Autovuokraamo Quelimanen vuokra-auton ja suunnata lyhyen matkansa meren rantaan. Tätä Afrikan osaa on siunattu upeilla, loputtoman pitkillä hiekkarannoilla upeine, kirkkaine vesineen. Melkeinpä ranta kuin ranta on täällä sopiva uimiseen ja rentoutumiseen. Zalala-ranta sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä, ja Sixt vuokra-auton kyydissä kulkevat näppärästi sukellustarvikkeet, rantavarusteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet. Ja jos tuuri käy, rantareissullaan voi seurata paikallisten kalastustaitoja ja ihastella tuoretta saalista. Liikematkatkin sujuvat seudulla kitkattomasti, kun alla on Sixt Autovuokraamo Quelimanen laadukas ajoneuvo.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service