Autonvuokraus
Tete
Piilota
Mosambik // Tete
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tete

Löydät luotettavat ja turvalliset ajoneuvot Sixtin Autovuokraamosta Tetestä! Vuokra-auton ratissa tutustut mielenkiintoiseen Mosambikiin omassa aikataulussasi ja voit valita kohteistasi juuri sinua kiinnostavimmat. Voit luottaa autovalikoimamme turvallisuuteen, sillä ajoneuvojemme huippukunnossa pitäminen on meillä kunnia-asia. Löydät monipuolisesta autokalustostamme niin sedanit, hatchbackit, maasturit kuin tila-autotkin matkakohteestasi riippuen ja voit tutustua valikoimaamme vaikka jo ennalta verkkosivuillamme. Panostamme autonvuokrauksen helppouteen ja sujuvuuteen, jotta sinä voit keskittyä matkastasi nauttimiseen. Emme veloita vuokrauksesta luottokorttikuluja ja palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä. Käänny siis puoleemme, kun tavoitteena on laadukas autonvuokraus ja ensiluokkainen palvelu Teten matkallasi!

 
 • Tete Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Tete
  11111 Tete

  ma. - su.07:00 - 19:00
  Juhlapyhä07:00 - 19:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Tetessä on sujuvaa ja ripeää Sixtillä

Jos olet suuntaamassa Afrikan kauniiseen Mosambikiin lomamatkalle tai häämatkalle ja etsit allesi luotettavaa vuokra-autoa, löydät kauttamme varmasti tarpeisiisi soveltuvan ajoneuvon. Tetessä valikoimiimme kuuluu niin henkilöautoja kuin farmareita, ja myös jykeviä maastureita haastavampiin tieolosuhteisiin suuntaaville. Otathan huomioon, että emme pysty lupaamaan tiettyä merkkiä, ainoastaan kategorian. Suosittelemme myös tutustumaan monipuolisiin lisäpalveluihimme, jotta matkasi sujuu mahdollisimman jouhevasti. GPS-navigaattori matkassa tiedät aina löytäväsi perille mistä itsesi ikinä löydätkin, ja nimeämällä lisäkuljettajan varaukseesi voit luovuttaa ajovastuusi matkakumppanillesi tai puolisollesi ja itse levähtää hetken. Vapaaehtoinen henkilövakuutus on aina matkustaessa viisas valinta. Lisätietoa palveluistamme ja tarjouksistamme löydät näppärästi nettisivuiltamme.

Vuokra-autolla tutustut sutjakkaasti Teteen ja Mosambikiin

Tete on samannimisen provinssin pääkaupunki Mosambikissa Sambesi-joen rannalla, ja oli ennen Portugalin siirtomaavallan aikaa swahililainen markkinapaikka. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Igreja de Sao Jose de Boroman ja Sao Joao Baptistan kirkot, ja lähellä sijaitseva Cahora Bassan järvi, jossa pääset ihailemaan järvelle rakennettua patoa ja kokemaan afrikkalaisen luonnon rauhaa ja lumoa. Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Teteä ympäröivään lähiseutuun omassa tahdissasi, tai tehdä halutessasi pidempiä retkiä kauemmaksikin. Lähde tutkimaan Sambesi-joen vartta, pysähdy nähdessäsi jotakin mielenkiintoista ja tutustu spontaanisti paikalliseen kulttuuriin ja väestöön. Kun olet lähdössä tutkimaan Afrikan hieman tuntemattomampaa helmeä Mosambikia, Sixtin avulla pääset kokemaan hienoja elämyksiä, joita voit muistella pitkään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service