Autonvuokraus
Vilanculos
Piilota
Mosambik // Vilanculos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vilanculos

Jos tiesi vie Mosambikin Vilankuloon ja etsit luotettavaa ajoneuvoa käyttöösi, käänny Sixtin Autovuokraamon puoleen! Nappaamalla vuokra-auton allesi pystyt tutustumaan tähän upeaan afrikkalaiseen maahan ja sen kulttuuriin lähemmin juuri omassa aikataulussasi. Tutustu laadukkaaseen autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen kotisohvallasi helppokäyttöisellä verkkosivustollamme tai mobiilisovelluksellamme, ja suorita halutessasi vuokraus sama tien. Kattavassa autokalustostamme on monenlaisia eri ajoneuvoja, joista voit valita mieleisesi. Voit luottaa vuokra-autojemme turvallisuuteen missä päin maailmaa tahansa. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua autonvuokrauksesi kanssa.

 
 • Vilankulos Lentoasema
  Aeroporto de Vilankulos
  2000 Vilankulos

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Vilankulos Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeroporto de Vilankulos
  2000 Vilankulos

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.08:00 - 12:00
  Juhlapyhä08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Autovuokraamosta löydät laadukkaan ajoneuvon Vilankulon matkallesi

Autonvuokraus käy Vilankulossa sutjakasti, kun valitset Sixtin! Jos haet käyttöösi laadukasta ja turvallista farmaria perheesi käyttöön, voit tutustua autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme. Yksin tai kaksin matkaaville voi sedan tai hatchback-mallinen henkilöauto olla sopiva vaihtoehto, ja maasturia taas suosittelemme seikkailunhaluisemmille, jotka eivät vaikeakulkuista maastoa hätkähdä. Huomaathan, että Sixt ei voi taata ajoneuvon mallia, vaan pelkästään kategorian. Voit valita käteviä lisävarusteita tilaukseesi helpottamaan matkantekoasi, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorin ohjaamaan sinua kohteesta toiseen ja toisen kuljettajan nimeämisen ottamaan osan ajovuoroista. Turvaistuimessa lapsesi matkustaa turvallisesti mukana. Jos jokin pohdituttaa, otathan yhteyttä ja autamme mielellämme!

Vuokra-autolla Vilankulo ja Mosambik ovat helposti ulottuvillasi

Vilankulo on suosittu rantalomakohde Mosambikissa, josta pääsee kätevästi Bazaruton saaristoon, Mosambikin ainoaan merenalaiseen kansallispuistoon. Kaupunki itsessään on vain 5 kilometriä leveä, mutta kasvaa etenkin turismin ansiosta koko ajan. Bazaruton saaristo on etenkin vesiurheilijoiden suosiossa, koska siellä voi surffata, purjehtia tai sukellella koralliriutoilla tai vaikkapa urheilukalastaa. Saaristo koostuu viidestä saaresta, joiden ympärillä on paljon sukelluskohteita. Lähde täällä vaikkapa hevossafarille tai perinteiselle dhow-safarille, tai suuntaa yläilmoihin helikopterilla nähdäksesi tienoon kaikkein kattavimmin. Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua myös Vilankuloa ympäröivään lähiseutuun tai vaikkapa suunnata spontaanisti pitkin rannikkoa sen maisemia ihailemaan. Voit pysähtyä nähdessäsi jotakin mielenkiintoista ja tutustua samalla paikalliseen kulttuurin, ja kokea unohtumattomia hetkiä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service