Autonvuokraus
Nepal
Piilota
Nepal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nepal: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Nepalissa

Autonvuokraus Nepalissa on yksi tapa päästä tutustumaan kaikkiin nähtävyyksiin ja kokemaan unohtumattomia elämyksiä. Sixtillä on tällä hetkellä neljä toimipistettä eri puolilla Katmandun kaupunkia. Yksi näistä sijaitsee kaupungin kansainvälisellä lentoasemalla, jonne suurin osa lennoista laskeutuu. Kattavasta autovalikoimastamme saat tavallisia henkilöautoja, enemmän tilaa tarjoavia farmareita, katumaastureita, urheiluautoja ja avoautoja. Tutustu kuitenkin toimipistekohtaiseen autovalikoimaamme, sillä kaikkia autoluokkia ei ole saatavana jokaiselta toimipisteeltä. Varaa netissä myös kaikki lisätarvikkeet, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos aiot ajaa kauemmaksi, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Varaa vuokra-auto Nepalista jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Näin voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla ilmenee kysyttävää vuokraasi liittyen.

Paikallinen ajokulttuuri Nepalissa

Paikallinen ajokulttuuri Nepalissa eroaa merkittävästi suomalaisesta vastaavasta. Suurin ero on tietenkin vasemmanpuoleinen liikenne. Se aiheuttaa ongelmia kokeneemmallekin kuljettajalle vielä päivien ajamisen jälkeen. Vasemmalla puolella ajaminen onnistuu kuitenkin, kun muistaa olla kärsivällinen ja seurata muuta liikennettä. Noudata myös näitä liikennesääntöjä ajaessasi:

 • Älä koskaan ylitä nopeusrajoituksia
 • Pysähdy aina punaisiin valoihin
 • Käytä turvavyötä, äläkä puhu puhelimeen ajon aikana
Kaupungeissa liikenne voi tuntua sekavalta, koska liikenteen seassa voi olla autojen lisäksi skoottereita ja muita mopoja, mutta myös polkupyöriä. Nepalissa ei siis noudateta liikennesääntöjä kovinkaan tarkasti, mutta silti suuremmilta vahingoilta säästytään yleensä hyvin, kun kaikki liikenteessä olevat ovat kohteliaita toisiaan kohtaan.

Autonvuokraus Nepalissa - aja katsomaan nähtävyyksiä

Sixtin kaikki neljä autovuokraamoa Nepalissa auttavat helpottamaan turistien lomaa. Maassa välimatkat ovat pitkiä, joten autonvuokraus on järkevä valinta. Autovuokraamomme Nepalissa Katmandun lentoasemalla tarjoaa mahdollisuuden päästä tutkimaan maata jo matkalla hotellille. Tämä Etelä-Aasiassa sijaitseva maa kätkee sisälleen paljon kaikenlaista. Sieltä löytyy jopa kahdeksan maailman kymmenestä korkeimmasta vuoresta. Tunnetuin näistä on tietenkin Mount Everest, joka houkuttelee vuorikiipeilijöitä valloittamaan vaarallisena pidetyn vuoren. Muita tunnettuja vuoria ovat Annapurna ja Langtang. Maassa voi harrastaa myös monenlaista muuta extreme-urheilua, kuten kajakilla melomista tai maastopyöräilyä. Chitwanin kansallispuisto taas on taatusti lapsiperheiden mieleen. Siellä voi kokea niin elefantilla ratsastamisen, viidakon keskellä sijaitsevassa joessa melomisen, luontovaellukset kuin tiikereiden ja sarvikuonojen bongausretketkin. Maalla on siis hyvin paljon tarjottavaa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä