Autonvuokraus
Kathmandu Lentoasema
Piilota
Nepal // Kathmandu // Kathmandu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kathmandu Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ring Rd.
  11863 Kathmandu NP +977-144-66655
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KTM
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kathmandun lentoasemalla

Mikäli matkasi määränpäänä on Kathmandu, Sixt Autovuokraamo Kathmandun lentoasemalla tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Kathmandun lentoasemalla onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, maasturit kuin avo-autotkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia. Parhaiten hoidat varauksesi etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä!

Autonvuokraus Kathmandun lentoasemalla

Saat Sixt vuokra-auton allesi lähes heti laskeuduttuasi Kathmandun lentokentälle, joka on lyhyemmältä nimeltään KTM. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Tribhuvanin kansainvälinen lentokenttä, maan entisen kuninkaan mukaan. Tapaat ystävälliset ja osaavat työntekijämme heti tuloportilla ja voit jatkaa matkaasi näpsäkästi kohti hotelliasi tai muuta majoituspaikkaasi Sixt vuokra-autollasi. Kathmandun lentokenttä sijaitsee noin kuusi kilometriä kaupungin keskustasta itään. Matka keskustaan sujuu näpsäkästi Sixt vuokra-autolla muutamassa minuutissa, ja aikaa jää vielä kaupungin tutkimiseen joko jalan tai vuokra-autolla.

Tutki ja seikkaile Kathmandussa Sixt vuokra-autolla

Tutustu Nepalin kiehtovaan miljoonapääkaupunkiin Kathmanduun joustavasti oman aikataulusi mukaan Sixt vuokra-autolla. Kaupungilla on tuhansien vuosien historia ja se sijaitsee Kathmandun laakson pohjoisosassa. Kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä on Durbar-tori, joka on kokonaisuudessaan UNESCO:n maailmanperintöaluetta. Torilla voit päästä näkemään ilmielävän jumalolennon, nuoren tytön hahmon ottaneen Kumarin. Matkaa torille lentokentältä on hieman yli kymmenen kilometriä, ja reitti taittuu näpsäkästi vuokra-autolla. Autonvuokraus Kathmandun lentoasemalla onkin toimivin ratkaisu kaupungin tutkimista ajatellen. Vuokra-autolla pääset luotettavasti esimerkiksi Boudhanath Stupaan eli apinatemppeliin ihmettelemään temppelissä vapaana kulkevia apinoita.

Nepal on tunnettu maapallon korkeimmasta pisteestään Mount Everestistä. Voitkin lähteä ihailemaan vuorta Kathmandusta käsin vaikkapa helikopterin kyydissä. Jos halajat kuitenkin pitää mieluummin jalat maassa, voit ottaa auton allesi ja suunnaksi vaikkapa Kopan luostarin, jonne matkaa keskustasta on vain noin kuusi kilometriä. Luostarissa voit meditoida, kuunnella tiibetinbuddhalaisten munkkien opetuksia ja oppia lisää buddhalaisuudesta. Valinta on kokonaan sinun, kun kuljet Sixt vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
su.09:00 - 18:00
Juhlapyhä09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kathmandu Lentoasema KTM Ring Rd. 11863 Kathmandu 27.700791, 85.356123 +977-144-66655

Sixt-toimipiste Kathmandu Lentoasema KTM

Ring Rd.
11863 Kathmandu
 
Puhelinnro +977-144-66655

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä