Autonvuokraus
Nicaragua
Piilota
Nicaragua
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nicaragua: Sixt Autovuokraamo

Sixt autonvuokraus Nicaraguassa

Sixtiltä autonvuokraus Nicaraguassa onnistuu kätevästi jostakin useista maassa sijaitsevista toimipisteistämme. Helpointa on, jos varaat vuokra-auton etukäteen esimerkiksi puhelimitse, kotisivujemme kautta tai mobiilisovelluksellamme, mutta tarvittaessa voit tietysti hoitaa vuokrauksen vasta paikan päälle saavuttuasikin.Autovuokraamomme Nicaraguassa palvelevat sinua joustavin aukioloajoin niin maan pääkaupungissa Managuassa - missä sijaitsee kolme toimipistettämme - kuin myös Granadassa, Penas Blancasissa ja Leónissa.Löydät kaikista toimipisteistämme kattavan vuokra-autovalikoiman, josta voit valita käyttöösi joko näppärän henkilöauton tai farmarin, tai maassa matkustaessa erittäin käytännöllisen maasturin. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että emme voi taata sinulle vuokra-autosta tiettyä mallia tai merkkiä, vaan pelkästään tiettyyn itse valitsemaasi autoluokkaan kuuluvan vuokra-auton.Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus valita vuokra-autoosi erilaisia lisäpalveluita tai lisäturvaa - vaikka kaikki vuokra-automme ovatkin jo valmiiksi kattavasti vakuutettuja.

Aja turvallisesti vuokra-autolla Nicaraguassa

Maan maanteillä liikenneturvallisuus on heikohkoa, sillä tiet ovat jokseenkin huonossa kunnossa, varsinkin sadekauden aikana. Koska myös teiden valaistus on varsin olematonta ja onnettomuuksia sattuu paljon, kannattaa erityisesti pimeän aikaan ajamista pyrkiä välttämään. Päätiet ovat kuitenkin yleensä paremmin huollettuja.Sinun myös kannattaa tutustua etukäteen maan liikennesääntöihin, varsinkin auton pysäköimisen osalta, sillä pysäköintisäännöt vaihtelevat kaupungeittein ja joskus myös kaupunginosittain.

Kohti elämyksiä autovuokraamostamme Nicaraguassa

Autonvuokraus Nicaraguassa voi liikenteen pienestä ongelmallisuudesta huolimatta osoittautua loistavaksi ajatukseksi, mikäli tahdot kokea maan oman aikataulusi ja omien mieltymystesi mukaisesti.Nicaraguassa ollessasi sinun kannattaa vierailla ainakin maan länsiosassa sijaitsevassa maan pääkaupungissa Managuassa, jonka eräät hienoimmista nähtävyyksistä ovat Parque Histórico Nacional Loma de Tiscapa -puisto sekä ehdottomasti Tiscapan laguuni sammuneen tulivuoren kraaterissa.Pääkaupunkia yleisesti suositumpi kohde kuitenkin on Granadan vanha, vuonna 1524 perustettu siirtomaakaupunki, joka sijaitsee Lago de Niaragua -järven rannalla vain noin tunnin ajomatkan päässä Managuasta. Usein kaupungissa vierailevat käyvät myös kaupungin edustan pikkusaarilla, useimmiten Isla de Ometepellessa, missä on mahdollisuus kiivetä saaren tulivuorelle ja ihailla kauniita järvimaisemia. Concepción tulivuoren lisäksi saarella pääsee nauttimaan maalaisidyllistä ja monet vierailijat myös yöpyvät tunnelmaan sopivasti perhemajoituksissa, joita saarella on tarjolla runsaasti.Granadasta tai Managuasta pääset helposti vuokra-autolla myös Masayaan, joka tunnetaan maan kulttuurisena ja taiteellisena keskuksena. Myös Masayassa kohoaa komea tulivuori, joka on suosittu käyntikohde.Varsinkin sukeltamisesta innostuneet matkaajat vierailevat mielellään myös Maissisaarilla (Islas del Maízin) nauttimassa rauhallisesta elämänmenosta ja missä matkaajalla on mahdollisuus päästä ihailemaan koralliriuttoja sekä erinäisiä veden eläjiä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service