Autonvuokraus
León
Piilota
Nicaragua // León
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa León

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Leónissa, Nicaraguassa on edullista ja turvallista. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari tai luotettava maasturi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa! Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit. Autonvuokraus Leónissa on mainio tapa aloittaa Nicaraguan matkasi. Voit ottaa yhteyttä meihin joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

 
 • Leon/Hotel el Convento

  Sixt Autonvuokraus
  3rd Avenue
  . Leon

  ma. - su.08:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Leónissa

Sixt Autovuokraamo Leónissa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Leónissa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myös kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos León ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa matkatessa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluista löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt voi taata vain autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli autonvuokraus Leónissa herättää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme.

León tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Olitpa täällä sitten työ- tai lomamatkalla, Nicaraguan Leónissa pääset liikkumaan Sixt vuokra-autolla sekä nähtävyyksiin että joukkoliikennekeskuksiin tarpeidesi mukaan. León eli Santiago de los Caballeros de León on Nicaraguan entinen pääkaupunki, ja siellä asuu noin 168.000 asukasta. Nykyiseen pääkaupunkiin Managuaan on täältä matkaa hieman alle sata kilometriä. León sijaitsee Chiquito-joen rannalla, noin 15 kilometriä Tyynenmeren rannasta. Kaupunki perustettiin alun perin noin 30 kilometrin päähän sen nykyisestä paikasta, jossa nykyään sijaitsee alkuperäisen kaupungin rauniot. Nämä rauniot ovat Unescon maailmanperintökohde.

Kaupungissa ollessa kannattaa käydä katsomassa Leónin 1700-luvulla rakennettua ylösnousemuksen katedraalia nimeltä Basilica Catedral de la Asunción de León, joka myös on Unescon maailmanperintökohteiden listalla. Hurjapäille sopiva aktiviteetti on tulivuorilaskettelu, jota Leónissa pääsee kokeilemaan esimerkiksi Cerro Negron tulivuorella. Leónissa ja sen ympäristössä riittää tehtävää ja nähtävää kaikenlaisille matkustajille. Autonvuokraus Leónissa onkin mainio tapa liikkua alueella oman aikataulusi mukaan. Ota siis Sixt vuokra-auto allesi ja koe se itse!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service