Autonvuokraus
Managua
Piilota
Nicaragua // Managua
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Managua

Sixt Autovuokraamo auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Nicaraguan Managuassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai seurueellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa meiltä esimerkiksi näppärä ja taloudellinen henkilöauto, tilava farmariauto tai nelivetomaasturi vaativampaan ajoon. Tutustu autokalustoomme, ja valitse mieleisesi vuokra-auto Nicaraguan-matkalle. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Managua Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Norte
  . Managua

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Managua Keskusta

  Sixt Autonvuokraus
  Rotonda Bello Horizonte
  10000 Managua

  ma. - la.07:00 - 19:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Managua/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  . Managua

  ma. - la.08:00 - 18:00
  su.08:00 - 17:00
  Juhlapyhä07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Managuassa

Sixt Autovuokraamo Managuassa palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja edustavat markkinoiden suosituimpia malleja. Kun olet löytänyt juuri sinulle sopivan autokategorian, tutustuthan myöskin lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori helpottaa kaupungissa suunnistamista, etenkin jos olet käymässä siellä ensimmäistä kertaa. Lapsiperheille puolestaan tarjoamme turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioon ottaen. Voit valita lukuisista vakuutuksistamme sinulle sopivimmat huolettomaan ajamiseen. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä, ja he vastaavat mielellään kysymyksiin koskien autonvuokrausta Managuassa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia.

Sixtin vuokra-autolla kiehtovassa Managuassa

Ota allesi luotettava ja edullinen Sixt vuokra-auto Nicaraguan pääkaupungissa Managuassa. Se allasi saavutat hotellisi tai muun majapaikkasi näpsäkästi ja voit hurauttaa heti tutkimaan kaupungin ja sen lähiympäristön nähtävyyksiä. Lähes miljoonan asukkaan Managua on vilkas metropoli Managuajärven sekä Sierras de Managua -vuoriston välissä. Alueen nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi Plaza de la Revolución eli Vallankumouksen aukio, jolla sijaitsee myös Santiagon katedraali. Voit myös suunnata kohti Tiscapa Lagoonin luonnonsuojelualuetta ihailemaan kaunista laguunia. Matkaa laguunille on kaupungin keskustasta noin 8 kilometriä, joka hujahtaa näppärästi Sixt vuokra-autolla.

Ostoksille pääset täällä esimerkiksi Galeríasin taikka Managuan ostoskeskuksiin. Ostokset kulkevat tilavissa vuokra-autoissa paikasta toiseen vaivattomasti. Sixt vuokra-auto allasi voit suunnata myös pidemmille retkille. Ajele vaikkapa Tyynenmeren rannikolle merimaisemia ihailemaan taikka suuntaa yhteen Amerikkojen vanhimmista kaupungeista, Granadaan. Matkaa Granadaan kertyy täältä hieman yli 40 kilometriä. Managuan Sixt Autovuokraamon vuokra-autot tekevät Nicaraguan valloituksesta helppoa ja hauskaa!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service