Autonvuokraus
Managua Lentoasema
Piilota
Nicaragua // Managua // Managua Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Managua Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Carretera Norte
  . Managua NI +505-22493644
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MGA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Managuan lentoasemalla

Managuaan matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Managuan lentoasemalta, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Managuan lentoasemalla auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi jämäkän maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Mikäli tarpeen, voit myös lisätä vuokra-autoosi vaikkapa lastenistuimen tai GPS-navigaattorin tai räätälöidä vuokra-auton muilla lisävarusteilla juuri omaan matkaasi sopivaksi. Nopein tapa hoitaa varauksesi on vierailla verkkosivuillamme tai soittaa meille etukäteen. Otathan rohkeasti yhteyttä!

Varaa netissä näppärästi autonvuokraus Managuan lentoasemalla

Managuan lentoasemalle saavuttuasi löydät autovuokraamomme seuraamalla lentokentältä löytämiäsi Sixt-kylttejä sekä henkilökuntaamme, joiden avulla löydät noin 300 metrin päässä lentokentästä sijaitsevan Sixt Autovuokraamomme nopeasti, minkä ansiosta saat auton käyttöösi mahdollisimman nopeasti heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Managuan lentoasemalla, jonka lyhenne on MGA, sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Managuan keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen noin 20 minuuttia. Autonvuokraus Managuan lentoasemalla sujuu nopeasti ja kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön autolla.

Sixtin vuokra-autolla Managuan valloitukseen

Pääset tutustumaan joustavasti ja kaiken lisäksi kokonaan oman aikataulusi mukaan Managuaan, Nicaraguan miljoonapääkaupunkiin, kun sinulla on Sixt vuokra-auto allasi. Voit kulkea minne haluat, ja aivan miten haluat. Historian ystäville Managua tarjoaa kiehtovia nähtävyyksiä, kuten Managuan vanhan katedraalin, jonne ajaa kaupungin keskustasta noin 20 minuutissa. Samalla matkalla voit käväistä rannalla sijaitsevassa puistossa tai vaikkapa koko perheelle sopivassa Parque Acuático Salvador Allende -vesipuistossa. Nicaraguassa on useita tulivuoria, joita voit lähteä ihailemaan toimiva vuokra-auto allasi. Matkaa on esimerkiksi Cerro Negro -tulivuorelle noin kaksi ja puoli tuntia sekä Telica tulivuorelle noin kaksi tuntia. Matkat sujuvat joutuisasti ja mukavasti ilmastoidulla Sixt vuokra-autolla. Oli kyseessä sitten loma- tai työmatka, valitse vuokra-autosi toimittajaksi luotettava Sixt Autovuokraamo!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Managua Lentoasema MGA Carretera Norte . Managua 12.146455, -86.177699 +505-22493644

Sixt-toimipiste Managua Lentoasema MGA

Carretera Norte
. Managua
 
Puhelinnro +505-22493644

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service