Autonvuokraus
Penas Blancas (NI)
Piilota
Nicaragua // Penas Blancas (NI)
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Penas Blancas (NI)

Vielä hiukan turisteille tuntemattomampi Nicaragua on oivallinen matkakohde, johon tutustuu näppärästi Sixt Autovuokraamo Penas Blancasin vuokra-autoilla. Laadukkaat ja uudet ajoneuvot käyvät moneen tarkoitukseen, ja niistä nauttivat niin työmatkalla kuin lomamatkallakin olijat. Isommat ryhmät matkaavat mukavien minibussien kyydissä, kun taas taloudellisuutta arvostavat voivat valita pienemmän sedanin. Näyttävämmät maasturit sopivat tärkeisiin liikeneuvotteluihin ja liikekumppanien kyydittämiseen. Tutustu koko valikoimaamme näppärästi internetissä ja tee varaus jo tänään!

 
 • Penas Blancas

  Sixt Autonvuokraus
  Carretera Panamericana
  . Penas Blancas

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä10:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Penas Blancas, ja voit antaa ajonautinnon hurmata!

Me Sixtillä olemme koonneet joukon käteviä lisäpalveluja, joista voit tarpeen vaatiessa valita haluamasi lisän matkaasi varten. Koskaan ei voi olla varma tulevaisuudesta, joten lisäturva ei ole ikinä pahitteeksi. Valitse lisäturvapalveluistamme Kolariturva, jolla rajoitat korvausvastuutasi, tai Supplemental Liability Insurance, joka laajentaa turvaasi kolmannen osapuolen korvausvaatimuksiin. Isommassa seurueessa useampi kuljettaja saa nauttia ajamisesta, kun ostat lisäkuljettajapalvelun, ja GPS-navigaattorin avulla ainakin yksi autossa tietää, mihin ajaa. Lasten turvalliseen matkantekoon voi valita lasten turvaistuimet, ja Nicaraguassa voit myös vuokrata paikallisella SIM-kortilla varustetun matkapuhelimen. Nämä näppärät lisäpalvelut, ja muutama muukin, odottavat valintaasi internetsivuillamme! Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvon varausta tehdessäsi, että takaamme ainoastaan ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Autonvuokraus Penas Blancasissa tarjoaa näppäriä lisäpalveluja ja laadukkaita ajoneuvoja

Autonvuokraus Penas Blancasissa kannattaa, sillä koko Nicaraguan alue tulee parhaiten esiin, kun siihen lähtee tutustumaan autoillen. Alue on todellinen luonnonystävän paratiisi, sillä Nicaraguan sademetsäiset luonnonsuojelualueet, valkoiset hiekkarannat ja karun kauniit tulivuoret vailla turistimassoja hellivät kävijää. Kiertele alueen valtateitä, jotka vielä ovat suuremmalle yleisölle tuntemattomia, mutta antavat upeita elämyksiä. Päiväretkireitti voisi kulkea vaikkapa Penas Blancasista Jinotegan kautta San Ramóniin, jatkaen takaisin pohjoiseen.

Sademetsämäiset ja vaihtelevat maisemat houkuttelevat aika ajoin parkkeeraamaan Sixt Autovuokraamo Penas Blancasista hankitun vuokra-auton ja tutustumaan luontoon jalan. Pakkaa mukaan eväät ja vaihtovaatteet ja lähde seikkailuun, joka ei heti unohdu! Cerro Negron tulivuori on lähimmäisin Penas Blancasin aluetta, ja sinne ajaa noin vajaassa viidessä tunnissa. Matka kannattaa, sillä tulivuoreen on mahdollista päästä tutustumaan lähietäisyydeltä, mikäli se ei juuri sinä ajankohtana ole aktiivisimmillaan. Reilut määrät vettä kannattaa muistaa ottaa tälle kuumalle retkelle mukaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service