Autonvuokraus
Miles 2, Lagos
Piilota
Nigeria // Miles 2, Lagos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Miles 2, Lagos

Kiehtova Afrikan valtio Nigeria ja sen rantakaupunki Lagos tarjoavat kävijälleen mieleenpainuvia elämyksiä, joita on miellyttävä kierrellä ottamalla matkaohjelmaan autonvuokraus Mile 2 Lagos Sixt Autovuokraamosta. Ajoneuvojen mukana tulee täällä kuljettaja, joka tuntee perusteellisesti nigerialaisen liikennekulttuurin. Hoida liikematkat tasokkaasti Sixt ajoneuvoilla ja omalla kuljettajalla. Ystävysten seikkailu Mile 2 Lagosissa sujuu rennosti taloudellisilla sedaneilla ja isompi seurue matkustaa lokoisasti minibussien kyydissä. Tutustu koko valikoimaan internetsivuillamme ja tee varaus jo tänään!

 
 • Lagos International Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ikeja 01
  . Lagos

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Lagos Victoria Island

  Sixt Autonvuokraus
  Adeola Odeku Street 68A
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Lagos Ikeja

  Sixt Autonvuokraus
  Old Secretariat Ikeja GRA
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Mile 2 Lagosissa - matkusta mukavasti kuljettajan kanssa!

Sixt Autovuokraamo Mile 2 Lagos on loistava valinta silloin, kun haluat luksusta ja vaivattomuutta matkallesi. Vapaat kilometrit kuuluvat meillä hintaan, eikä loppusummaan lisätä mitään yllättäviä kuluja. Lisäpalveluistamme voit valita vuokra-automatkaasi täydentäviä osia, kuten lastenturvaistuimet perheen pienempien turvalliseen matkailuun sekä paikallinen matkapuhelin, joka on varustettu paikallisella SIM-kortilla. Olemme valmiiksi lisänneet vuokrauspakettiin suositeltavat vapaaehtoisen henkilövakuutuksen ja kolariturvan. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan tietyn kategorian auton, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme palvelee sinua ja yritystänne kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, viikon jokaisena päivänä.

Koko perheelle sopivia luontokohteita, surffiranta ja kiihkeää afrikkalaista sykettä

Mile 2 on kaupunginosa Lagosissa, joka on Nigerian suurin kaupunki, ja sijaitsee laguunien, hiekkasärkkien ja saarien muodostamalla alueella Guineanlahden rannalla. Alueella on useita luonnonpuistoja, joista osa sopii myös rennoille eväsretkille. Näistä yksi, koko perheelle sopiva, on ekologinen Lufasin luonnonpuisto Eti-Osassa, jota värittävät mangopuut ja erilaiset eläimet. Lufasin lähellä on toinen suosittu koko perheen luontokohde, Lekki ympäristönsuojelukeskus, jossa pääsee tutustumaan monimuotoiseen eläimistöön ja luonnonsuojeluun. Rehevä ja kaunis luonto tarjoaa myös liikematkalaisille upeat neuvottelupuitteet vaikkapa laadukkaalla Lakowe Lakes -golf-kentällä, tai Ikeja golf-klubilla.

Autonvuokraus Mile 2 Lagosissa mahdollistaa sujuvan liikkumisen alueella, sillä mukana tulee osaava kuljettaja. Voit huoletta pakata surffivälineet tilavaan SUV:hen ja suunnata suositulle Tarkwa-rannalle. Shoppailusta kiinnostuneet voivat valita alueen moderneimmista ostoskeskuksista tai perinteisistä käsityömarkkinoista. Värikkyys näkyy matkamuistoissa, koruissa ja taiteessa. Todelliset luonnonystävät matkaavat reilun kolmen tunnin (noin 153 kilometriä) päähän, Omon luonnonsuojelualueelle, jonka eläväinen sademetsäinen alue on saanut nimensä omo-puista. Ota enemmän selvää Sixt Autovuokraamo Mile 2 Lagosin autonvuokrausasioista Nigeriassa ystävälliseltä asiakaspalvelultamme, ja tee varaus jo tänään!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service