Autonvuokraus
Victoria Island
Piilota
Nigeria // Victoria Island
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Victoria Island

Sixtin Autovuokraamo palvelee sinua Lagosin Victoria Islandin matkallasi laadukkaasti ja ammattitaidolla! Autonvuokraus Victoria Islandissa sujuu kauttamme kätevästi niin nettisivuillamme kuin paikan päälläkin, ja avulias asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme jo etukäteen verkkosivuillamme, mistä löydät niin kaupunki-autoja, tila-autoja kuin maastureitakin tarpeistasi ja kohteestasi riippuen. Autokalustomme ajoneuvot ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit luottaa vuokra-autojemme turvallisuuteen ja luotettavuuteen. Vuokraus kauttamme on helppoa, jotta sinun on mahdollista keskittyä tekemään lomastasi unohtumaton elämys!

 
 • Lagos International Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ikeja 01
  . Lagos

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Lagos Victoria Island

  Sixt Autonvuokraus
  Adeola Odeku Street 68A
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Lagos Ikeja

  Sixt Autonvuokraus
  Old Secretariat Ikeja GRA
  . Lagos

  ma. - su.07:00 - 18:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Lagosin Victoria Islandilla hoituu kätevästi Sixtillä

Sixt Autovuokraamomme Lagosin Victoria Islandissa auttaa sinut matkaan, jotta saat tehtyä lomastasi mahdollisimman sujuvan! Tutustu kattaviin valikoimiimme vaikka jo ennen lähtöäsi helppokäyttöisillä verkkosivuillamme, joilta löydät korkealuokkaisia henkilöautoja ja farmareita sinun tai matkaseurueesi käyttöön. Isommalle seurueelle voi minibussi olla kätevä valinta ja jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon, on maasturi puolestaan hyvä vaihtoehto. Otathan huomioon, että Sixtin ei ole mahdollista taata tiettyä mallia ajoneuvosta, ainoastaan kategoria. Nigeriassa ajokulttuuri on hieman hurjempaa kuin Suomessa, joten kärsivällisyys on malttia liikenteessä. Tässä kohteessa kolariturva ja oma kuljettaja voivat sisältyä vuokraukseen, jotta matkasi on mahdollisimman turvallinen. Saat myös valittua käteviä lisäpalveluita halutessasi tilaukseesi, kuten lastenistuimen perheen nuorinta varten. Lue lisää paikallisista palveluistamme verkkosivuiltamme.

Sixtin vuokra-autolla tutustut Lagosin Victoria Islandiin itsenäisesti

Victoria Island on Nigerian suurimman kaupungin Lagosin bisneselämän ja talouden keskus Lagosin osavaltiossa. Täällä sijaitsevat Lagosin kalliimmat ja hienoimmat asuinalueet, ja täältä löytyykin huippuluokan ravintoloita, ostoskeskuksia, baareja ja hotelleja. Autonvuokraus on näppärä tapa lähteä Victoria Islandilta tutustumaan Lagosiin ja lähiseutuihin, kuten esimerkiksi kansallisteatteriin tai Lagosin kuuluisampaan nähtävyyteen, Point of no returnin orjatoriin. Tarkwa Bayn rannalla nautit auringosta ja meren aalloista, kun taas arkkitehtuurista silmänruokaa saat kauniista Church of Christin katedraalista. Paikan päällä ollessasi sinun kannattaa ehdottomasti suunnata Lekki Conservation Centren luonnonpuistoon ja levähtää luonnon helmassa, ja Omo Forestry Reserven vielä isompi luonnonsuojelualue sijaitsee sekin kohtuullisen ajomatkan päässä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service