Autonvuokraus
Brønnøysund
Piilota
Norja // Brønnøysund
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brønnøysund

Jos matkakohteenasi on Norjan Bronnoysund, sinun kannattaa ottaa allesi vuokra-auto vaikkapa Sixt Autovuokraamosta Sandnessjøen toimipisteestä. Lisää siis Bronnoysundin matkaohjelmaasi autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta ja lähde seikkailemaan! Autonvuokraus Norjassa on omiaan perhelomille, liikematkoille ja häämatkoille, heille jotka haluavat Norjan matkaltaan seikkailuja ja uusia kokeuksia. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot voit varata näppärästi jo internetsivuiltamme, ja noutaa valitsemastasi toimipisteestä. Autovalikoima vaihtelee hiukan toimipisteiden välillä, mutta esimerkiksi Sandnessjøesta voit vuokrata mukaasi taloudelliset sedanit, perheellisten suosimat luotettavat farmarit, suorituskykyiset maasturit vaikkapa vaelluslomille, ja tilavat minibussit isommille seurueille. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Sandnessjoen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Stokka
  8800 Sandnessjøen

  ma. - pe.07:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Mosjøen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen

  ma. - pe.07:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Sandnessjoen

  Sixt Autonvuokraus
  Radåsveien 5
  8803 Sandnessjøen

  ma. - pe.07:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Vapautta Bronnoysundin matkaasi tarjoaa Sixt Autovuokraamo

Tutustu Norjan kauniiseen Bronnoysundiin eli Brønnøysundiin, ja valitse matkaohjelmaasi ajamisen vapaus sisällyttäen siihen autonvuokraussuunnitelman. Vuokra-auto Sandnessjøen Sixt Autovuokraamosta on laadukas valinta matkallesi, sillä meillä on uudet ajoneuvot ja vapaat ajokilometrit, etkä maksa turhista piilokuluista. Perusvarusteluiltaan kattavat ajoneuvot voit halutessasi täydentää hyödyllisillä lisäpalveluilla, jotta ajonautintosi olisi täydellinen. Lasten turvaistuimet tuovat turvaa perheen pienimpien matkaan, kun taas GPS-navigaattorilla navigoit vieraammilla tieosuuksilla ja lisäturvapalveluilla luot mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvoa varatessasi, että takaamme ajoneuvokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Norjan rannikolla Sixt vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixtiltä Bronnoysundin matkaa varten on loistava ajatus, sillä autolla pääsee kiertämään loistavasti Norjan kaunista rannikkoa ja vuonoja. Voit ottaa vuokra-auton allesi vaikkapa Sandnessjøen toimipisteestä ja ajella etelään Norjan rannikkoa. Matkaa Sandnessjøenista Bronnoysundiin kertyy hieman alle sata kilometriä. Voit itse päättää reitit ja aikataulut, ja pitää vaikkapa tauon valokuvauksessa ja piknikeissä aina, kun siltä tuntuu. Valitse vielä lisäpalveluistamme vuokrausta tehdessäsi lisäkuljettajapalvelu, ja voit jakaa ajonautinnon useamman kuljettajan kanssa.

Brønnøysund on pieni merenrantakaupunki Nordlandin läänissä, jossa asuu noin 5000 asukasta. Kaupungissa ollessa pääsee nautiskelemaan virkistävästä meri-ilmasta sekä herkullisista kalaruoista. Kaupungista pääsee siltaa pitkin Torgetin saarelle. Matkaa kertyy noin 14 kilometriä. Saarella kannattaa käydä ihailemassa Torghattenin graniittivuorta. Vuori on tunnettu erityisesti siitä, että sen läpi kulkee luonnon muodostama tunneli. Sixt vuokra-auto allasi matkaat tyylillä ja aina oman aikataulusi mukaan. Lähde seikkailemaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service