Autonvuokraus
Bygstad
Piilota
Norja // Bygstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bygstad

Sixt Autovuokraamo Ørsta hoitaa käyttöösi laadukkaan vuokra-auton, jolla voit matkata Norjan kiehtovassa Bygstadssa ja sen lähiympäristössä. Ota allesi Sixt vuokra-auto Bygstadin alueelle jo matkaan lähtiessä ja nouda ajokkisi jostakin alueen toimipisteistä, vaikkapa suoraan lennon jälkeen Ørsta-Volden lentoasemalta. Ei enää turhauttavaa jonottamista bussipysäkillä! Ajoneuvoissa on tarjolla taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita sekä luotettavia maastureita, joilla kesytät villimmänkin luonnon. Kukapa ei haluaisi ihastella upeita vuonomaisemia ajellessa Norjan rannikon pikkuteitä? Ota meihin yhteyttä jo tänään, ja voimme aloittaa unohtumattoman matkasi suunnittelun!

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Onko autonvuokraus Bygstadissa helppoa Sixt Autovuokraamosta?

Kyllä, helppoa on! Autonvuokraus Bygstadin alueella onnistuu näppärästi, sillä ammattimainen asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi mielellään. Olipa matkasi tarkoitus mikä hyvänsä, löydät valikoimistamme eri merkkejä ja automalleja sekä lisävarusteluja. Varaa vuokra-auto kätevästi jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse, jolloin pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti. Huomioithan kuitenkin, että autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia. Lisäpalveluiden laajasta valikoimastamme löydät esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä lisävakuutuksia, kuten rengas- ja tuulilasiturvan sekä kolariturvan. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään löytämään juuri matkaasi sopivan vuokra-auton lisäpalveluineen. Autonvuokraus Bygstadin alueella on nykyisin helpompaa kuin koskaan, ja omassa aikataulussa on vapauttavaa taittaa matkaa.

Norjan kauniilla rannikolla Sixt vuokra-autolla

Ota Sixt vuokra-auto allesi jostain useasta toimipisteestämme ja lähde seikkailemaan Norjan upeaa rantaviivaa pitkin. Pääset ihailemaan kauneimpia vuonomaisemia ja kokemaan aidon norjalaisen maailmanmenon. Autonvuokraus Bygstadin matkaa varten on oiva vaihtoehto kaikille, jotka haluavat itse kulkea pieniä vuonoteitä ja nautiskella maisemista oman aikataulun mukaan. Bygstad on oiva pysähdyspaikka matkalla rantaviivaa pitkin tai vaikkapa rauhallinen tukikohta erilaisille päiväretkille. Tämä kuvankaunis vuonokaupunki sijaitsee Sognin ja Fjordanen läänissä, Norjan länsiosassa.

Alueen nähtävyydet saavutat parhaiten vuokra-autolla, joten autonvuokraus Bygstadin matkalle on erittäin suositeltavaa. Noin 150 kilometrin päässä Bygstadista sijaitsee Norjan korkein ja samalla maailman kolmanneksi korkein vesiputous, Ramnefjellsfossen. Vesiputouksen lähellä sijaitsee myös Manner-Euroopan suurin jäätikkö, Jostedalsbreen. Luonto onkin Norjan parasta antia ja maisemat salpaavat hengen aina uudelleen. Ota siis Sixt vuokra-auto allesi ja lähde seikkailemaan Norjan vuonoille!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service