Autonvuokraus
Floro
Piilota
Norja // Floro
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Floro

Hakemalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta teet matkastasi Florøssa unohtumattoman elämyksen. Sixt tarjoaa autonvuokrausta Norjassa vastaten ammattitaidolla sinun ajoneuvotarpeisiisi. Valitse kulkupeliksesi vuokra-auto, kun haluat matkustaa helposti ja huolettomasti Norjassa, joko lomalla tai työmatkalla. Autovalikoimastamme löydät polttoainetaloudelliset henkilöautot, suuremmallekin tavaramäärälle sopivat farmarit ja haastavassakin maastossa selviytyvät maasturit. Autonvuokraus Sixtiltä on yksinkertaista, ja autokalustomme kattaa ajoneuvot useimpiin tarpeisiin. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja nauti matkastasi oman aikataulusi mukaan. Voit hoitaa varauksesi jo etukäteen joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Verkkosivuiltamme löydät myös kulloinkin voimassa olevat tarjouksemme ja voit tutustua lisävarusteisiimme. Avuliaat asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä, joten ota rohkeasti yhteyttä.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla liikut mukavasti Norjassa

Sixt Autovuokraamo tarjoaa asiantuntevaa autonvuokrausta edullisin hinnoin, joten voit liikkua Florøssa ja sen lähiympäristössä huoletta. Norjan henkeäsalpaavan kaunis vuonoinen rannikko on sopiva kohde niin yksin kuin kaksin matkaaville kuin perheille ja isommille seurueille. Sixtin vuokra-autot kuuluvat aina markkinoiden suosituimpien merkkeihin, joista olemme valinneet uusimmat mallit, joten löydät varmasti tarpeisiisi parhaiten sopivan ajoneuvon. Varausta tehdessäsi voit valita valikoimastamme sopivat lisäpalvelut makusi ja tarpeidesi mukaan. Lapsiperheelle voimme suositella farmariautoa, johon mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisävarusteeksi voit valita turvalliset lastenistuimet. Kun haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Florøssa tai Norjassa, voit aina ottaa yhteyttä auttavaan asiakaspalveluumme. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, mutta tiettyä automallia emme voi luvata etukäteen.

Seikkaile Sixtin siivittämänä Florøssa

Hieman eli 8000 asukkaan idyllinen saarikaupunki Florø sijaitsee Norjassa. Florø on pinta-alaltaan vain 6,05 neliökilometriä, joka kattaa Florelandetin saaren sekä puolet läheisestä Brandsøyan saaresta. Saarilta pääsee kulkemaan mannermaahan tietä numero 5 pitkin. Vaikka Florø on pieni kaupunki, sijaitsee siellä oma lentokenttä sekä kirkko. Saarella on mainiot mahdollisuudet vaeltamiseen, vesiurheiluun sekä muuhun ulkoiluun. Kaupungin historiaan pääsee tutustumaan paikallisessa Kystmuseet-museossa, jonne ajelee vuokra-autolla viidessä minuutissa. Käväise myös Vesle Kinnin pienessä panimossa maistelemassa paikallista tuotantoa.

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Florøsta mahdollistaa tämän kauniin saaren tutkimisen, mutta myös pidemmille tutkimusmatkoille lähtemisen. Suuntaa tietä numero 5 kohti mannermaata ja ihaile matkalla Norjan kauniita maisemia. Voit ajella rannikkoa pitkin aina Eikefjordiin asti ja suunnata siitä, minne ikinä Norjassa haluatkin. Sen vapauden sinulle antaa Sixt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service