Autonvuokraus
Floroe
Piilota
Norja // Floroe
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Florø

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole toimipistettä Florøn kaupungissa, joten ole hyvä ja tarkista ennen kaupunkiin saapumistasi, missä lähin Sixt Autovuokraamo Florøsta katsottuna sijaitsee. Tällä hetkellä lähin autovuokraamomme sijaitsee Ørsta-Voldan lentoasemalla, josta pääset hyviä teitä pitkin vuonojen halki mutkitellen varmasti määränpäähäsi. Meillä on myös useita muita toimipisteitä Norjan lentoasemilla, joten löydät varmasti sinulle sopivan toimipisteen. Otathan selvää toimipisteemme aukioloajoista sekä yhteystiedoista, jotta voimme varmasti olla sinua vastassa. Vaikka autovuokraamoamme Florøn kaupungista ei löydykään, niin pystymme varmasti auttamaan sinua muiden toimipisteidemme kautta. Ørsta-Voldan lentoaseman vuokra-autovalikoima koostuu henkilö- ja farmariautoista sekä maastureista, jotka varmasti johdattavat sinut turvallisesti vuonojen halki majapaikkaasi. Ja mikäli tarvitset vuokra-autoa yrityksellesi, niin voit olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixtin Vuokra-autolla Florøa kohti

Autonvuokraus Florøøn matkustettaessa sujuu kätevästi Sixtin kautta, sillä meillä on useita toimipisteitä lentokentillä ympäri Norjaa. Lähin vuokraamo Ørsta-Voldan lentoasemalla tarjoaa pienempien ja isompien ryhmien matkalle sopivia henkilö- ja farmariautoja sekä jylhät Norjan maastot varmasti hallitsevia maastureita. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan pelkästään toiveittesi mukaisen vuokra-autokategorian. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit mallista riippumatta olla luottavaisin mielin. Ja mikäli matkaohjelmaasi tulee muutoksia, niin varauksen muuttaminen ja jopa sen peruminen onnistuvat maksutta, mikäli olet maksamassa vasta autoa noutaessasi. Kysy myös mahdollisuudesta vuokrata lastenistuin, mikäli olet matkalla lasten kanssa. Suosittelemme myös GPS-laitteen vuokraamista, mikäli seutu ei ole sinulle ennestään tuttua.

Florø ja Norjan vuonot tutuiksi

Florø on pieni satamakylä Norjan länsiosassa, ja se onkin kaikkein läntisin kylä koko maassa. Siellä pääsee tietenkin nauttimaan eritoten kauniista luonnosta ja merestä, mutta pystyypä kaupungissa jopa golfaamaan. Kylässä on hyvin paljon aktiivista kulttuuritoimintaa aikuisille ja lapsille, liikuntamahdollisuuksia sekä erilaisia festivaaleja, kuten viikinkifestivaali, joten aika ei varmasti käy pitkäksi! Ja jos niin sattuisikin tapahtumaan, niin Sixtin vuokra-autolla pääsee kätevästi Norjan Kansallistie 5 -nimistä tietä pitkin ajelemaan ristiin rastiin Norjan vuonoseutuja ja tutustumaan muihin läheisiin kyliin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service