Autonvuokraus
Forde
Piilota
Norja // Forde
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Forde

Tällä hetkellä Sixt Autovuokraamo Forden kaupunkia lähimpänä sijaitsee Ørsta-Voldan lentoasemalla, sillä itse kaupungissa meillä ei ole toimipistettä. Meillä on kuitenkin useita toimipisteitä ympäri Norjaa, joten autonvuokraus Fordeen matkustaessasi onnistuu kauttamme varmasti. Ota selvää eri toimipisteidemme aukioloajoista, jotta voimme palvella sinua juuri sinun aikataulujesi puitteissa. Tarkista myös toimipisteidemme tarjoamat vuokra-autovalikoimat, sillä ne saattavat vaihdella toimipisteittäin. Valikoimistamme löydät kuitenkin aina henkilö- sekä farmariautoja ja useimmista toimipaikoistamme myös maastureita, joilla valloittaa vaikeatkin vuonot. Ja tietenkin palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaita, jotka voivat ottaa suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Fordessa

Vaikka Fordesta autovuokraamoamme ei löydykään, niin Sixtin useat Norjan lentokentiltä löytyvät toimipisteet pystyvät varmasti auttamaan sinua. Varauksen peruuttaminen tai muutosten tekeminen ovat ilmaisia, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä hakiessasi, joten meidän kanssamme et ole sidottu tiukkoihin varausehtoihin. Muistutamme kuitenkin, että emme voi varata sinulle tiettyä automallia käyttöösi. Voimme taata vain toiveittesi mukaisen autokategorian. Kaikista toimipisteistämme löytyy kuitenkin aina vähintään henkilö- ja farmariautoja, joiden avulla Fordeen sijoittuva loma- tai työmatkasi taittuu varmasti turvallisesti. Ja mikäli olet suuntaamassa retkille Norjan kauniiseen luontoon, niin kannattaa varmistaa, että toimipisteessämme on vuokrattavissa myös maastureita. Kaikki vuokra-automme ovat keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi turvallisuudestasi. Kysy myös asiakaspalvelustamme mahdollisista lisävarusteista, kuten lastenistuimesta tai GPS-laitteesta, mikäli olet liikkeellä seudulla ensimmäistä kertaa.

Sixtin vuokra-autolla Forden henkeäsalpaavat maisemat tutuiksi

Forden pieni kylä sijaitsee Lounais-Norjassa vuonojen sydämessä ja onkin luonnossa liikkujalle mitä mainioin kohde. Hieman syrjäisestä sijainnistaan huolimatta kylään johtaa hyvä tie, jota pitkin pääsee helposti liikkeelle myös muihin seudun kyliin sekä maastoonkin. Paikan päällä kannattaa tietysti lähteä patikoimaan, ja auton kyydissä pääseekin todella helposti vuorten juurelle, mistä voit lähteä vaeltamaan ylöspäin. Ja kalastusta harrastavalle lähiseudulta löytyy yli sata järveä ja kymmenkunta jokea, joten valinnanvaraa riittää, mihin sitten lähdetkin kalastusretkelle Sixtin vuokra-autollasi. Löytyypä alueelta myös mahdollisuuksia golfaukseen sekä koskenlaskuun, joten kannattaa vuokrata alle tarpeeksi tilava vuokra-auto, johon mahtuu varmasti kaikki lomalla tarvittavat välineet!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service