Autonvuokraus
Glomfjord
Piilota
Norja // Glomfjord
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Glomfjord

Käymällä Sixt Autovuokraamo Glomfjordissa voit jatkaa Norjan vuonojen sydämeen sijoittuvaa loma- tai työmatkaasi hyvillä mielin. Vuokra-auto onkin yksi parhaimmista kulkuneuvoista, sillä näin et ole sidottu mihinkään muuhun kuin omiin aikatauluihisi ja pystyt matkustamaan sinne, minne julkisen liikenteen verkko ei yllä. Glomfjordin vuokra-autojen valikoimastamme löydät henkilö- sekä farmariautot, Norjan jylhässä maastossa helposti kulkevat maasturit sekä suuretkin tavaramäärät kuljettavat pakettiautot. Tarkistathan Glomfjordin autovuokraamomme osoitteen sekä aukioloajat ennen paikan päälle tuloasi, jotta voimme varmasti palvella sinua aikatauluihisi sopivasti. Olemme kuitenkin auki vuoden jokaisena päivänä ja lisäksi vuokra-auton palautus onnistuu joustavasti 24 tuntia vuorokaudessa. Ja mikäli tarkoituksesi on vuokrata auto yritykselle, niin otahan suoraan yhteyttä myyntipalveluumme.

 
 • Glomfjord/Euro Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Postboks 10
  8160 Glomfjord

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Glomfjordissa hoituu nopeasti Sixtin avulla

Sixtin valikoima vuokra-autoja tässä kauniissa norjalaisessa vuonokaupungissa kattaa henkilöautot, isomman joukon työ- tai lomamatkan tavarat helposti kuljettavat farmariautot, jykevät maastoautot sekä suurille määrille tavaroita tarkoitetut pakettiautot. Huomioithan, että emme voi taata käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi autokategorian. Mutta koska kaikki automallille ovat keskimäärin vain noin kolme kuukautta vanhoja, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi. Mallista riippumatta saat käyttöösi aina varmasti luotettavan vuokra-auton. Tarjoamme myös hieman toimipisteittäin vaihtelevan valikoiman lisäpalveluja, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Muista kuitenkin kysyä erikseen asiakaspalvelusta, mitä lisäpalveluita Glomfjordin autovuokraamomme tarjoaa. Jokainen toimipisteemme kuitenkin tarjoaa mahdollisuuden tehdä ilmaiseksi muutoksia varaukseesi tai jopa peruuttaa sen kokonaan, jos olet maksamassa vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Haluamme myös muistuttaa, että alle 25-vuotiaasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun.

Koe Sixtin vuokra-autolla Glomfjordin kauniit vuonot

Autonvuokraus Glomfjordissa tosiaan kannattaa, sillä näin pystyt ottamaan kaiken irti Norjan mahtavasta luonnosta. Glomfjord on pieni kylä Norjan pohjoisosassa meren rannalla, joten sieltä järjestetään paljon kierroksia mm. kalastamaan ja kiipeilemään ja vuorilla voi talvisaikaan myös lasketella. Kylästä löytyy yksi hotelli, bistro ja jopa pieni kylpylä! Kokemisen arvoinen ja myös vuokra-autolla helposti saavutettavissa on lisäksi kahdesta jäätiköstä koostuva Svartisen-jäätikkö. Jäätikkö sijaitsee samannimisessä luonnonpuistossa, jossa riittää luonnonystävälle paljon nähtävää ja koettavaa. Ja kaikki on helposti saavutettavissa Sixtin vuokra-autollasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service