Autonvuokraus
Mandal
Piilota
Norja // Mandal
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mandal

Sixt Autovuokraamo Norjan Mandalissa on paikka, jossa autonvuokraus on sujuvaa. Tutustu laajaan tarjontaamme verkkosivujemme kautta ja valitse omiin tarpeiisiisi nähden sopivin vuokra-auto. Autovalikoimastamme Mandalissa on saatavana kattavasti ajoneuvoja, kuten erikokoisia henkilöautoja, farmareita ja maastureita. Halusitpa sitten vähän kuluttavan vuokra-auton tai tarvitset tilaa, löydät meiltä mieleisesi ajoneuvon. Suuremmatkin kaveriporukat matkustavat näpsäkästi yhdessä tilavilla minibusseillamme. Osaava asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan kaikissa autonvuokrausasioissa, mikäli sinulla herää jotakin kysyttävää. Otathan epäröimättä yhteyttä, niin voimme auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi matkan jo tänään!

 
 • Mandal

  Sixt Autonvuokraus
  Sommerkroveien 2
  4515 Mandal

  ma. - la.07:30 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Mandalin Sixt Autovuokraamo palvelee autonvuokrausasioissa

Voit tehdä matkanteostasi helpompaa tutustumalla kotisivuillamme saatavilla oleviin autokategorioihin ja lisäpalveluihin tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme jo ennen matkaasi. Sixt Autovuokraamosta Mandalista löytyy edullisesti ja luotettavasti vuokra-ajoneuvoja useammassa eri kategoriassa. Sixt Autovuokraamo voi valitettavasti luvata vain tietyn autokategorian, mutta ei tiettyä automerkkiä ja -mallia. Vuokra-automme ovat uudehkoja ja valittu tunnetuilta valmistajilta. Niissä on kattavat varusteet ja lisävarusteitakin on saatavilla. Ajankohtaisimman tiedon valikoimastamme ja lisäpalveluistamme saat aina verkkosivuiltamme. Lisäpalveluilla täydennät vuokraustasi kätevästi. Jos haluat tutustua esimerkiksi laajemmalti Norjaan, navigaattorin lisääminen vuokraukseen todennäköisesti kannattaa. Perheen pienimmille on näppärää lisätä luotettavat turvaistuimet ja jos teitä on useampi ajokortillinen, lisäkuljettajan valinta auttaa jakamaan ajourakkaa. Me Sixt Autovuokraamo Mandalissa autamme matkaasi onnistumaan mahdollisimman hyvin.

Tutki Mandalia tai ajele Norjassa vuokra-auto allasi

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Mandalista on oiva tapa tutustua tähän hieman yli 15.000 asukkaan kaupunkiin. Mandal on Norjan eteläisin kaupunki, ja sen läpi virtaa kaupungin kahtia jakava Maldalinjoki. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa Norjan suurin puukirkko, joka rakennettiin vuonna 1810. Ryvingenin majakka on Norjan eteläisin ja se sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Mandalin keskustasta. Alueella on hyvät vaellus- ja polkupyöräilymahdollisuudet.

Sixtin vuokra-auto allasi voit lähteä myös hieman pidemmille matkoille. Voit pitää Mandalia tukikohtanasi ja suunnata vaikkapa päiväretkelle Kristiansandin eläintarhaan ja huvipuistoon. Alle tunnissa hurautat perheesi kanssa ihmettelemään eläimiä ympäri maailman, seilaamaan merirosvolaivassa sekä seikkailemaan kirjailija Thorbjørn Egnerin Kardemumman kaupungissa. Kristiansandin monitoimipuisto on varsinkin lasten kanssa matkustaville ehdottomasti vierailunarvoinen paikka. Unohtumattoman päivän jälkeen on ihanaa istahtaa Sixtin vuokra-autoon ja ajella rauhalliseen Mandaliin uinumaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service