Auton vuokraus toimipisteestä Mandal

 

Ohjeet toimipisteeseen Mandal

Osoite

Sommerkroveien 2, 4515 Mandal, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
07:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Mandal

Tutustu kauniiseen Norjaan Sixt Mandalin vuokra-autolla

Tutustu kauniiseen Norjaan Sixt Mandalin vuokra-autolla

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamo Mandaliin, jonka laajasta ja edullisesta valikoimasta löydät varmasti juuri sinun reissuusi sopivan vuokra-ajoneuvon. Meiltä löydät vuokra-autot niin lomalle kuin työreissulle ja ystävällinen asiakaspalvelumme on apunasi viikon jokaisena päivänä. Toimipisteemme Sixt Mandal löytyy noin 1,5 km matkan päässä Mandalin keskustasta, joten pääset helposti joko jalan tai linja-autolla noutamaan vuokra-autosi. Kristiansandin lentoasemalta matkaa on noin 55 km. Vuokra-autolla on helppo jatkaa Norjaan tutustumista ja sinulle aukenee laajat mahdollisuudet tutustua haluamiisi kohteisiin oman aikataulusi mukaisesti. Mandal on Norjan eteläisin kaupunki ja sen läpi virtaa kaunis Mandalinjoki, minkä lisäksi myös Norjan suurin puukirkko löytyy kaupungista ja se kannattaa katsastaa. Oli kyseessä sitten liikematka tai lomareissu, meiltä löytyy vuokra-autot jokaisen makuun. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit vievät taloudellisesti ja kätevästi perille niin perheet kuin yksin matkustavat.
Koe kaunis Mandal Sixtin vuokra-autolla

Koe kaunis Mandal Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Mandal tarjoaa laadukkaan valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja, jotka ovat jo valmiiksi hyvin ja perusteellisesti varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Meiltä saat myös käytännölliset lisäpalvelut lisättyä helposti varaukseesi. Jos haluat tutustua Norjaan mahdollisimman monipuolisesti, suosittelemme lisäämään varaukseen vapaat ajokilometrit ja GPS-navigaattorin, jotta mikään ei tule reittivalintojesi tielle. Lapsien kanssa matkustaessa on hyvä lisätä vuokra-autoon lastenistuimet, jotta koko perhe matkustaa turvallisesti. Mikäli matkassa mukana on isompi seurue tai useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja ja jakaa Sixt-ajonautinto kaverin kanssa. Kattaviin lisäturvavaihtoehtoihimme pääset tutustumaan helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Maksuttomat muutokset sekä mahdolliset peruutukset kuuluvat myös palveluihimme. Ota yhteys asiakaspalveluumme ja varaa vuokra-autosi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Mandal

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Mandal.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Mandal?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Mandal?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Mandal syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Mandal

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Mandal?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?