Autonvuokraus
Ørsta
Piilota
Norja // Ørsta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ørsta

Ørstaan tullessa kannattaa ensimmäiseksi suunnata Sixt Autovuokraamoon, jossa autovuokraus onnistuu näppärästi ja edullisesti. Toimipisteemme vuokra-autokalusto on suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, joten vuokraamasi ajoneuvo on turvallinen ja miellyttävä ajaa, valitsit sitten taloudellisen henkilöauton, suuremmalle ihmis- tai tavaramäärälle tarkoitetun farmarin tai maastossa kuin maastossa kulkevan nelivedon. Asiantunteva ja luotettava asiakaspalvelumme palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kaikissa autonvuokraukseen Ørstassa liittyvissä asioissa, joten ole reippaasti yhteydessä meihin puhelimitse, jotta voimme auttaa sinua valitsemaan autovalikoimastamme tarpeisiisi sopivan vuokra-auton.

 
 • Ørsta-Volda Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  6150 Ørsta

  ma. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Ørstassa on autonvuokrauksen ammattilainen

Sopivan vuokra-auton valinta on autonvuokrauksen ensimmäinen askel, seuraavaksi on hyvä miettiä, mitkä lisäpalvelut ovat tekevät vuokra-autosta vielä paremmin palvelevan itselle. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin, joka on mainio apu niin työ- kuin lomamatkalaiselle oikeaan paikkaan perille pääsemisessä ja oikean reitin löytämisessä. Lasten kanssa matkustaessa kaikki matkaa helpottavat varusteet ovat tervetulleita ja juuri sellaisia ovat lasten turvaistuimet. Jos molemmat aikuiset ovat ajokortillisia, lisäkuljettajan nimeäminen matkalle on järkevää, jotta kuljettajaa voi vaihtaa kesken reissun. Joillekin ihmisille varautuminen on tärkeää ja tätä ajatellen meiltä löytyy erilaisia lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle, kuten esimerkiksi lasi- ja rengasturva sekä kolariturva. Voit varata vuokra-auton lisäpalveluineen myös verkkosivuillamme, mutta pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Vuokra-autolla vuonoille ja vuorille

Läntisessä Norjassa sijaitseva Ørsta on pieni kylä samannimisessä kunnassa ja sitä ympäröivät Sunnmørsalpene-vuoret, lisäksi aluetta leimaavat Norjalle tyypilliset vuonot. Alue on suosittu paikka vaellukseen, kalastukseen, metsästykseen ja maastopyöräilyyn sekä talvikaudella hiihtämiseen ja lasketteluun. Vuokra-autossa tarvittavat välineet kulkevat mukana helposti, kun suuntaat talviurheilukeskus Ørsta Skisenteriin, joka sijaitsee kylän keskustasta noin 20 kilometrin ajomatkan päässä. Jos olet vuorostaan matkalla muuhun kuin talviaikaan, voit ajella noin 30 kilometriä Sabøn kylään, josta lähtee monia vaellusreittejä vuorille ja laaksoihin sekä mahdollisuuksia lähteä veneretkelle kalastamaan tai vain katselemaan upeaa luontoa. Sixtin vuokra-autolla pääset nauttimaan Norjan kauneudesta ja harrastusmahdollisuuksista!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service